Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Apeldoorn

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT APELDOORN

22 Maart 2006

Apeldoorn - Man meldt zich na doorrijden na aanrijding

Een 26-jarige Apeldoorner heeft zich dinsdagmorgen (21-03) bij de politie gemeld nadat hij rond 07.15 uur was doorgereden na een aanrijding op de Chamavenlaan waarbij twee geparkeerde auto's beschadigd raakten. Via sporenonderzoek kwam de politie al snel bij deze autobezitter uit. Zijn auto werd in beslag genomen voor technisch onderzoek.

Apeldoorn - Man overlopen bij inbraak auto

Een 44-jarige automobiliste uit Neede overliep op dinsdag (21-03) rond 18.30 uur op de parkeerplaats bij tankstation De Somp langs de A50 een autokraker. Ze bevond zich in het nabij gelegen restaurant toen ze een man zag die met zijn zaklamp in de geparkeerde auto's scheen. Toen de vrouw met twee andere gasten een kijkje ging nemen, vertrok de man in een zwarte Mercedes , A-klasse. In twee auto's, waaronder die van de vrouw uit Neede, bleek te zijn ingebroken door het inslaan van een ruit. Ontvreemd werd oa een Tom Tom navigatiesysteem.

Apeldoorn - Winkeldief aangehouden

De politie heeft op dinsdagmiddag (21-03) een 65-jarige Apeldoorner aangehouden voor diefstal van levensmiddelen twv E 80,- uit een winkel aan de Deventerstraat. De politie maakt proces-verbaal op.

Apeldoorn - Vrouw aangehouden

De politie heeft op woensdag (22-03) rond 03.00 uur een 26-jarige Apeldoornse aangehouden voor mishandeling van een 25-jarige plaatsgenote na een ruzie over een onbetaalde rekening in een horecazaak aan de Hoofdstraat. De vrouw werd ingesloten.

Apeldoorn - Schuur in brand Op een perceel aan de van Roekelweg is dinsdagavond (21/3) rond 22.10 uur brand ontstaan in een schuur. De brandweer had de brand snel onder controle. Uit onderzoek is gebleken dat de brand is ontstaan op een aanhangwagen, welke tegen de schuur stond. Mogelijk dat hier sprake is van brandstichting. De schade is niet bekend. De politie is een onderzoek gestart.

EINDE BERICHTEN

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Bert Top 055 - 548 60 58 ---- --