Politie Zuid-Holland-Zuid

Verkeersongeval

Getuigen gezocht

Hendrik-Ido-Ambacht, 22-03-2006 o Op dinsdagmiddag 21 maart 2006 omstreeks 13.40 uur vond op de kruising Noordeinde met de R915 (de weg vanaf de brug over de Noord richting Ridderkerk) een aanrijding plaats tussen twee personenautos.

Een personenauto, bestuurd door een 60-jarige man uit Alblasserdam reed over de brugweg komende vanuit richting Alblasserdam. Hij reed op de kruising met het Noordeinde rechtdoor richting Ridderkerk. Op de kruising kwam hij in botsing met een personenauto, bestuurd door een 75-jarige man uit Ridderkerk, die vanaf het Noordeinde de kruising opreed. De 75-jarige man uit Ridderkerk reed, net als de overige bestuurders, over de busbaan omdat op de rijbaan die daar normaal voor wordt gebruikt een vrachtauto met pech stond. Beide bestuurders hadden borstklachten en de 63-jarige vrouw van de bestuurder uit Ridderkerk die als passagier in de auto zat, had nekklachten. Ze zijn alle drie per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Beide autos raakten zwaar beschadigd. De oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk. Beide bestuurders verklaren dat zij door groen licht zijn gereden. Personeel van de Regionale Verkeersondersteuning(RVO) stelde een technisch onderzoek in.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval. Zij worden verzocht te bellen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.(lokaal tarief) Vragen naar de surveillance afdeling.