Gemeente 's-Hertogenbosch

22-03-2006
XSHERO viert 1-jarig bestaan met optreden van 'Kraak & Smaak'

XSHERO, dé jongerenportal voor 's-Hertogenbosch en Rosmalen, viert in mei haar 1-jarig bestaan. En dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan! Daarom wordt er net als bij de start én het halfjarig bestaan een muzikaal evenement georganiseerd in w2 Concertzaal: XSHERO goes live, part III.

Deze keer op zaterdag 13 mei 2006 om 21.00 uur, met "Kraak & Smaak". "Kraak & Smaak" is een producerstrio uit Leiden dat bestaat uit Mark Kneppers, de klassiek geschoolde Oscar de Jong en Wim Plug. Zelf omschrijven ze hun opzwepende mix van elektronische funk, samples en breakbeats als "funky breakbeat music". In Engeland zijn "Kraak & Smaak" al helemaal een begrip aan het worden. Doeltreffende gitaarloopjes, dikke baslijnen, vette synthesizerpartijen, blije blazers, soulvolle zangpartijen en coole flows zijn devies. Het klinkt vrolijk, energiek en is extreem dansbaar. Dat wordt een avondje flink swingen dus!

Het concert kost tien euro. Op www.XSHERO.nl kun je een kortingsbon uitprinten. Als je daarmee naar Van Leest gaat, betaal je slechts vier euro!