Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Unieke belevenis voor bedrijven met lef

Beyond! zet bedrijven op hun kop

Beyond! is de naam van een concept dat voorbij aan alles wat er tot nu toe op het gebied van training, visievorming en teambuilding is gebeurd. Beyond! bestaat uit een unieke mix van theater, muziek, cabaret, training, brainstorm en coaching en is in staat binnen één dag totale afdelingen, teams of complete organisaties naar een (veel) hoger niveau te tillen. ,,Beyond! is een mijlpaal in de geschiedenis van een bedrijf. We zetten bedrijven volledig op zijn kop. En dat werkt! Na Beyond! zal het nooit meer hetzelfde zijn. Het is een mijlpaal."

,,Standaardtrainingen zijn passé", verklaren Marco van Barneveld en Jim Tindall, de ontwikkelaars van Beyond! ,,Mensen willen geen rollenspellen meer en kunstjes leren, maar mensen willen aangesproken worden op een ander niveau. Een creatiever, menselijker, echter en hoger niveau. Beyond! doet dat. Beyond! betrekt alle medewerkers bij de ontwikkeling van een visie, bij de totstandkoming van een veranderingtraject of bij een diepgaande verkenning van welk thema dan ook. En Beyond! doet dat absoluut niet op een standaard manier, maar zeer uitdagend, soms confronterend en altijd inspirerend. Beyond! is een belevenis. En dat willen mensen."

Missie
De initiatiefnemers hebben allebei veel ervaring in het bedrijfsleven en als trainer / coach. De missie van beide heren: 'Mensen en organisaties het allerbeste uit zichzelf laten halen middels volstrekt unieke training en coaching'. ,,Hier geven wij ons volledig voor. Omdat we niet anders willen en omdat we niet anders kunnen."

Visie
Het valt Van Barneveld en Tindal op dat er maar weinig bedrijven zijn waar écht met visie wordt gewerkt, waar mensen echt het beste uit zichzelf en uit elkaar weten te halen. ,,Dat is ook verklaarbaar, want dat vergt lef. Veel mensen zijn bang om de confrontatie aan te gaan. Nog niet eens zozeer de confrontatie met de ander, maar natuurlijk met zichzelf. En daar gaat Beyond! over; verder gaan waar je normaal stopt. Daarom werkt het alleen maar voor mensen en organisaties met lef. En bezieling. Want dat is Beyond!: leven en werken met lef en bezieling."

Wie durft?
Meer weten of een afspraak maken? Bel met Marco van Barneveld (06 126 265 90) of Jim Tindall (06 499 011 26) of kijk op www.vanbarneveldtc.nl of www.jimtindall.nl

//Einde persbericht//

Jim Tindall (l) en Marco van Barneveld (r): ,,Na Beyond! zal het nooit meer hetzelfde zijn." (fotografie: Marco de Nood)


---- --