Sassenheim Doorrijden na aanrijding

De politie is op zoek naar een bestuurder van een auto die op woensdag 22 maart, omstreeks 10.00 uur, op de kruising van de Parklaan en de Narcissenlaan een 17-jarige Voorhouter op een scooter heeft aangereden. De Voorhouter stond samen met een vriend voor een stoplicht te wachten. Achter hun stond eveneens een automobilist te wachten. Voordat het licht op groen springt rijdt de automobilist echter een stuk naar voren en raakt de knie van de Voorhouter. Vervolgens springt het licht wel op groen en rijdt de automobilist door. De politie is een onderzoek gestart naar de identiteit van de bestuurder.

Reeuwijk Aanhouding schennispleger

De politie heeft op woensdag 22 maart, omstreeks 13.45 uur, een 57-jarige man uit Waddinxveen aangehouden wegens openbare schennis. Eerder kreeg de politie een melding van een vrouw die de man had gezien op de Reeuwijkse Houtwal. Hij liet aan haar zijn geslachtsdeel zien. Zij belde direct de politie die naar de Reeuwijkse Houtwal toesnelde. Daar konden agenten een man die voldeed aan het signalement aanhouden. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Katwijk Succesvolle bijeenkomst voor bewoners van Katwijk

De politie van Katwijk heeft in samenwerking met het OM, Slachtofferhulp en de Gemeente Katwijk dinsdagavond 21 maart een avond voor bewoners van Katwijk georganiseerd. De avond werd georganiseerd voor inwoners die slachtoffer waren geworden van vernielingen van auto's, stalking en graffiti. De politie heeft inmiddels een verdachte aangehouden, een 28-jarige man uit Katwijk. Alle bewoners die aangifte hadden gedaan waren uitgenodigd. Er waren voornamelijk veel gedupeerden uit de wijk Het Molenblok. De politie had in totaal ruim veertig uitnodigingen verstuurd. Uiteindelijk hebben vierenveertig personen de bijeenkomst in het voormalig gemeentehuis van Rijnsburg bijgewoond.

Het doel van de avond was de inwoners te informeren over wat de politie in het onderzoek heeft gedaan en hoe zij de verdachte op het spoor is gekomen. Het OM in persoon van de officier van justitie heeft toelichting gegeven op het vervolg van de strafzaak en Slachtofferhulp heeft uitleg gegeven over hetgeen zij kan betekenen voor de benadeelden.

--- Noot voor de redactie/