BOVAG

Pauw Recreatie 'Caravanbedrijf van het jaar 2006'

Bron: Persbericht BOVAG
datum: 22-03-2006

Pauw Recreatie uit Heerhugowaard is uitgeroepen tot Caravanbedrijf van het Jaar 2006. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het KNVB Zalencentrum in Zeist op 21 maart ontvingen directeur/eigenaar Marco Pauw en zijn medewerkers de bijbehorende trofee uit handen van Aad van der Poel, redacteur van de ANWB Kampeer en Caravan Kampioen (KCK). De titel wordt dit jaar voor het eerst toegekend op initiatief van de KCK, in samenwerking met de Afdeling Mobiele Recreatie (AMR) van BOVAG.

Van de zes genomineerde caravanbedrijven werd Pauw Recreatie het best beoordeeld op zaken als presentatie, service en assortiment, personeelsbeleid en toekomstvisie. Daarnaast dienden de leidinggevenden op het vragenformulier hun visie op de toekomst toe te lichten.In het juryrapport valt onder andere te lezen: Een zeer prettig bedrijf om binnen te stappen met een prima teamgeest tussen de medewerkers. Ook heeft de jury waardering voor de vakantiesfeer in het bedrijf. Klanten stappen als het ware de camping op als ze door de deur van Pauw Recreatie naar binnen gaan. Een ander belangrijk en opvallend punt is de bewegwijzering in het bedrijf; die is uitstekend, vindt de jury. De kritische jury bestond uit vertegenwoordigers van consumentenorganisaties (ANWB, Nederlandse Caravan Club en Consumentenbond) en werd ondersteund door de bevindingen van een mystery shopper. De rapportages van deze expert op retailgebied in combinatie met de stem van de jury en de stemmen van de lezers van de KCK (oplage 140.000) resulteerden in de zege voor Pauw Recreatie.

Directeur/eigenaar Marco Pauw: Pauw Recreatie staat voor kwaliteit en een gemoedelijke benadering. Het verheugt ons bijzonder, dat dit door de kampeerders en caravanners zo op prijs wordt gesteld. Momenteel zijn we met diverse trajecten bezig om dit ook voor de toekomst te waarborgen. Met deze titel krijgen we een extra steuntje in de rug, waardoor we met nog meer enthousiasme verder kunnen.

De overige genomineerde bedrijven waren:
Van Eijk Caravans, Hapert
De Jong Caravans BV, Hattem
Holiday Sport, Lochem
Caravancentrum Meerkerk, Meerkerk
Mohocar BV, Ommen

Foto in hoge resolutie
Fotobijschrift: Marco Pauw (links) en Marcel Pools van Pauw Recreatie ontvangen de oorkonde 'Caravanbedrijf van het jaar 2006'.