Groep onder leiding van Richard L. Scott Investments LLC ....

Quepasa

Groep onder leiding van Richard L. Scott Investments LLC verwerft belangen in Quepasa Corporation

PHOENIX, March 22 /PRNewswire/ --

Quepasa Corporation (OTC Bulletin Board: QPSA) kondigde vandaag een overeenkomst aan met een beleggingsgroep onder leiding van Richard L. Scott Investments, LLC, een privébeleggingsmaatschappij uit Naples, Florida.

De voorwaarden van de overeenkomst stellen dat Richard L. Scott Investments, LLC drie warrants heeft verworven. Iedere warrant is uitoefenbaar voor 1.000.000 gewone Quepasa aandelen. De eerste warrant heeft een uitoefenprijs van USD 2,87 en kan om het even wanneer uitgeoefend worden binnen 120 dagen. De tweede en derde warrants zijn niet uitoefenbaar tenzij de eerste warrant volledig uitgeoefend is. De tweede warrant heeft een uitoefenprijs van USD 4,00 per aandeel en kan om het even wanneer uitgeoefend worden vóór maart 2016. De derde warrant heeft een uitoefenprijs van USD 7,00 per aandeel en kan om het even wanneer uitgeoefend worden vóór maart 2016. Bij de uitoefening van de eerste warrant in de reeks is Quepasa overeengekomen om één directeur te kiezen die door Scott wordt benoemd.

"Het aantal Latijns-Amerikaanse gezinnen in de VS blijft toenemen; daarom maakt Quepasa al meer dan zeven jaar websiteartikels die zich richten op de Latijns-Amerikaanse maatschappij. Quepasa zou goed gepositioneerd moeten zijn om een leefbaar bedrijf op te bouwen als het blijft vernieuwen en een meerwaarde blijft bieden voor de Latijns-Amerikaanse gemeenschappen," aldus Richard Scott.

"Nu de Latijns-Amerikaanse maatschappij een toenemend onlinegedrag vertoont, beginnen ervaren marketingmannen te beseffen dat het de moeite waard is om hun portefeuille te diversifiëren in het snelst groeiende culturele segment van Amerika: de Latijns-Amerikaanse markt," zei Jeffrey Peterson, oprichter van en Chief Technical Officer bij Quepasa. "Dit is het geschikte moment voor Quepasa als bedrijf om het volledige potentieel van zijn opportuniteit te benutten," voegde hij eraan toe.

Over Richard L. Scott Investments, LLC

Dhr. Richard Scott is momenteel de Chairman en Chief Executive Officer van Richard L. Scott Investments, LLC, een privébeleggingsmaatschappij die zich richt op beleggingen in de gezondheidszorg en de technologiesector. Dhr. Scott was de oprichter, Chairman en Chief Executive Officer van HCA, Inc., het vroegere Columbia/HCA Healthcare Corporation.

Richard L. Scott werd door TIME Magazine erkend als één van de 25 invloedrijkste personen in Amerika. In 1995 werd hij door het tijdschrift Financial World uitgeroepen tot CEO van het Jaar en werd hij door U.S. News en het tijdschrift World Report vermeld als één van de Top 25 Performers van 1995. Dhr. Scott is geboren in Kansas City, Missouri, hij heeft een undergraduate-diploma in bedrijfsbeheer van de University of Missouri en een rechtendiploma van de Southern Methodist University.

Over Quepasa Corporation

Quepasa Corporation, met hoofdkantoor in Phoenix, Arizona, is een toonaangevende leverancier van onlineproducten en -diensten aan Latijns-Amerikaanse gebruikers in de VS en bepaalde delen van Latijns-Amerika. Quepasa heeft activiteiten in de VS en Mexico.

Voor bijkomende informatie surft u naar www.quepasa.com/

Quepasa.com, Quepasa, en het Quepasa.com logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Quepasa.com Inc. en/of zijn filialen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen.

CONTACT: Charles Mathews van Quepasa Corporation, +1-602-716-0100, toestel 258

Website: www.quepasa.com