Ingezonden persbericht


Persbericht

Eurofiber benoemt Alex Goldblum tot Chief Commercial Officer

Amsterdam, 22 maart 2006 - Eurofiber, gespecialiseerd aanbieder van onbelichte glasvezelverbindingen (managed dark fiber) in de Benelux, heeft recent Alex Goldblum aangesteld als Chief Commercial Officer. In deze functie is hij op strategisch en tactisch niveau verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten van Eurofiber, zowel via het directe als het indirecte kanaal. Daarbij heeft hij de dagelijkse leiding over de sales-, business development- en marketingafdeling.

"De vraag naar bandbreedte neemt toe, net als de druk om de kosten hiervoor te verlagen. Klanten zijn op zoek naar creatieve oplossingen en Eurofiber is in staat die te bieden. Met de kennis, ervaring en creativiteit waarover we beschikken, hebben we een zeer goede positie om de beste onafhankelijke partner te zijn voor alles wat met hoge capaciteit glasvezelinfrastructuren te maken heeft", aldus Goldblum. "Ik heb veel vertrouwen in het product, de aanpak en de mensen van Eurofiber en verheug me erop deel uit te maken van een snel groeiend bedrijf, dat voor alles de klant centraal stelt."

Goldblum is afkomstig van Royal Dutch Shell, waar hij diverse functies op het gebied van salesmanagement, marketingmanagement en business development heeft bekleed in Nederland, Groot-Brittannië, en Afrika.

Over Eurofiber

Eurofiber is een gespecialiseerd aanbieder van managed dark fiber-verbindingen in de Benelux, waar het bedrijf een eigen glasvezelnetwerk beheert. Het Eurofiber-netwerk groeit continu. Het huidige netwerk heeft een omvang van ruim 4.000 kilometer in de Benelux en verbindt 96 grote gemeenten en 11 stadsnetwerken. Eurofiber levert capaciteit aan telecombedrijven, internetaanbieders en drie van de vier mobiele operators in Nederland, en staat in voor snelle verbindingen, ondersteuning en klantenzorg voor een toenemend aantal bedrijven en non-profitorganisaties die het voordeel inzien van het configureren en besturen van hun eigen netwerk. Voor meer informatie: www.eurofiber.com