Politie Limburg-Noord

Elf tips na uitzending De Gouden Tip
Datum: 22-03-2006
Tijd bericht: 16:51
Plaats: Venlo / Maastricht
De uitzending van het Limburgse opsporingsprogramma De Gouden Tip op L1 televisie op dinsdag 21 en woensdag 22 maart, heeft tot nu toe elf tips opgeleverd.

Eén tip is binnengekomen in de zaak van de vermoedelijke brandstichting in een leegstaand winkelcentrum in Blerick.

De diefstal van de Range Rover in Doenrade heeft twee tips opgeleverd. O.a is de identiteit van de bestuurder van de witte bestelbus bekend geworden. Gebleken is dat deze niets met deze zaak te maken heeft. De overige informatie wordt nog nader onderzocht.

Naar aanleiding van de getoonde bewakingsbeelden van een pinpasfraude in Roermond zijn tot nu toe vier tips binnengekomen. Deze worden nu nader onderzocht. Met betrekking tot de diefstal van een portemonnee in Gennep is nog geen informatie ontvangen.

De brute overval op en mishandeling van een man in Wijlre heeft drie tips opgeleverd. Er is onder andere informatie ontvangen over de witte auto die gebruikt zou zijn bij deze overval.

Tenslotte is er één reactie ontvangen naar aanleiding van de mededeling dat justitie een beloning uitlooft van 15.000,-- euro aan diegene die inlichtingen kan geven die kunnen leiden tot aanhouding van of bekend worden van de identiteit van de dader of daders inzake de op of omstreeks 24 oktober 2005 gepleegde moord c.q. doodslag op de 39-jarige videotheekhouder in Brunssum.

Alle zaken staan met de getoonde foto's op website www.degoudentip.tv. Ook zijn de zaken daar in beeld en geluid te downloaden. Mensen die nog informatie willen doorgeven kunnen dat via telefoonnummer 0900 -- 88 44 (lokaal tarief). De volgende uitzending van De Gouden Tip is op dinsdag 4 april 2006.