Gemeente Tilburg

Datum
17 maart 2006
Boomfeestdag 22 maart 2006

Aanplanten bomen Rueckertbaan ter hoogte van Pellikaan Sportcentrum

Op 22 maart is het nationale Boomfeestdag 2006. De aangewezen locatie is de bomenlaan op de Rueckertbaan ter hoogte van Pellikaan Sportcentrum. De Boomfeestdag wordt georganiseerd door de gemeente Tilburg en Stichting Samenwerking Tilburg-Nicaragua in samenwerking met 32 leerlingen van groep 7 van de Hubertusschool (Jagerslaan).

Activiteiten

De leerlingen van groep 7 zullen in het ochtendprogramma onder begeleiding van medewerkers van de gemeente Tilburg bomen gaan planten. Om ± 11.30 uur zet wethouder Els Aarts in het kader van de boomfeestdag de eerste spade in de grond voor het planten van een Beuk. In totaal worden er door de leerlingen 22 Beuken geplant om de laanstructuur op de Rueckertbaan te herstellen. Voorafgaande aan het planten van de bomen wordt er voor de leerlingen een educatieve speurtocht uitgezet.

Reacties en opmerkingen

Hebt u nog vragen of opmerkingen over deze bewonersbrief, dan kunt u contact opnemen met Annemie van Eulem van Gebiedsteam West. Zij is van maandag tot en met donderdag bereikbaar via telefoonnummer 542 88 63. U kunt ook uw reactie geven via e-mail annemie.van.eulem@tilburg.nl


---- --