Gemeente Tilburg

Datum
20 maart 2006

Herbestraten parkeervakken Berkenrodelaan

Start werkzaamheden woensdag 22 maart 2006

Op woensdag 22 maart wordt in opdracht van de gemeente Tilburg gestart met het herbestraten van de parkeervakken in de Berkenrodelaan. Het gaat om de parkeervakken tussen de Besoijenstraat en de Breskensstraat. Ook het gedeelte tussen het parkeervak en de bebouwing wordt herbestraat.

Inhoud werkzaamheden

Door boomwortels die omhoog zijn gegroeid, is de bestrating op verschillende plaatsen in de parkeerhaven en het voedpad omhoog gedrukt. Op deze plaatsen wordt de bestrating verwijderd en de worden de bovenste wortels verwijderd. Daarna wordt de bestrating weer teruggelegd.

Uitvoeringsplanning

De werkzaamheden starten op woensdag 22 maart om ongeveer 07.30 uur. Afhankelijk van het weer, duren de werkzaamheden ongeveer twee weken.

Wij verzoeken u vriendelijk uw auto tijdens de werkzaamheden ergens anders te parkeren. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Meer informatie
Hebt u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Freddy van de Pas, uitvoeringscoördinator. Hij is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 013 542 88 74.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan wegen en groen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --