Ingezonden persbericht


Persbericht

Logident nieuwe barcodeverificatie-specialist voor Hand Held Products in de Benelux

~ overeenkomst biedt bedrijven een compleet pakket voor barcodeverificatie ~

Eindhoven, 22 maart 2006 - Hand Held Products, een toonaangevende producent van op imaging-techniek gebaseerde mobiele oplossingen voor gegevensverzameling, en aanbieder van logistieke oplossingen Logident, breiden hun samenwerking verder uit. De bedrijven gaan nauw samenwerken op het gebied van barcodeverificatie, ofwel het controleren van de leesbaarheid van barcodes.

Door de samenwerking krijgen klanten van Logident een compleet pakket aangeboden voor het opzetten van een volledig barcodeverificatietraject. Hiermee kunnen bedrijven sneller en eerder in het proces controleren of hun producten voorzien zijn van correcte en onbeschadigde barcodes.

Ieder pakket is een maatwerkoplossing die aan de hand van de specifieke wensen en eisen van de klant wordt samengesteld. De basis wordt gevormd door één of meerdere Logident Barcode Check oplossingen. Deze bevatten een barcodeverificatieapparaat van Hand Held Products en de bijbehorende installatiesoftware. Daarnaast krijgen de klanten uitgebreide producttraining, ondersteuning bij de implementatie en een serviceovereenkomst die ervoor zorgt dat het productieproces niet verstoord wordt indien er een apparaat kapot gaat.

"In deze nichemarkt is het van belang een zo hoog mogelijk niveau van service en ondersteuning te bieden. Deze samenwerking helpt ons daarbij," aldus Wim Ceelen, directeur van Logident. "Dankzij het brede assortiment van Hand Held Products kunnen wij onze klanten een uitgebreid pakket aan barcodeverificatiemogelijkheden leveren. Zo kunnen we onze klanten garanderen dat hun barcodes een gewaarborgde, hoge kwaliteit hebben."

"Wij zijn niet op zoek naar partners die onze producten één op één doorverkopen, maar naar partners die echt meerwaarde bieden en meedenken met ons én de klant," aldus Erik-Jan van den Berg, Sales Manager OEM & Verification EMEA bij Hand Held Products. "Logident is zo'n partner; men weet precies wat er speelt in de markt en kan dankzij deze kennis bedrijven optimaal van dienst zijn."

(307 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Logident
Logident (Logistieke Oplossingen door middel van Geautomatiseerde IDENTificatie) is specialist in het optimaliseren en integreren van werkvloerprocessen in en om magazijnen in de bestaande bedrijfsprocessen.

Het bedrijf gebruikt in zijn projecten apparatuur van producenten van kwaliteitsmerken voor automatische identificatie en data collectie (AIDC) en (maatwerk)programmatuur voor samenwerking met bestaande ERP-oplossingen.

Logident richt zich met een projectmatige benadering - bij bestaande en nieuwe relaties - vooral op industriële organisaties met een magazijnfunctie, vervoerders, logistieke dienstverleners en groothandels die zich bezighouden met het steeds verder optimaliseren van fysieke goederenstromen. Daarnaast behoren ook bibliotheken en ziekenhuizen tot de groeiende klantenkring.

Over Hand Held Products
Hand Held Products is een toonaangevende producent van op imaging-techniek gebaseerde mobiele oplossingen voor gegevensverzameling voor mobiele en draadloze applicaties en applicaties voor transactieverwerking, zoals barcodescanners, mobiele computers en transactieterminals.

Hand Held Products, een innovator op het gebied van data capturingproducten en -oplossingen, introduceerde in 1972 de eerste handheld barcode leespenscanner met commerciële potentie ter wereld. Sindsdien heeft het bedrijf baanbrekende en innovatieve producten op het gebied van barcode scanning op de markt gebracht, zoals lineaire en area imagers en image engines, de mogelijkheid om automatisch de juiste barcodesymbologie te selecteren, geavanceerde lineaire en 2D decoderingsalgoritmen en de eerste 2D-geschikte draagbare dataterminal ter wereld.

Hand Held Products is een particulier bedrijf en heeft wereldwijd circa 850 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Amerikaanse Skaneateles Falls. Het Europese hoofdkantoor staat in Eindhoven. Hand Held Products heeft tevens kantoren in Engeland, Frankrijk, Duitsland, China (Hongkong), Japan, Brazilië, de Verenigde Staten en Mexico.

Voor verder persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Ilona de Bok bij LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: ilonadb@lewispr.com Web:http://www.lewispr.com

All product and service names mentioned herein may be the trademarks of their respective owners.

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com