N.V. Holdingmaatschappij De Telegraaf

PERSBERICHT

Amsterdam, 22 maart 2006

Woonkrant.nl van De Telegraaf biedt nieuwe zoekmogelijkheden

Woonkrant.nl lanceert per vandaag nieuwe en unieke zoekmogelijkheden voor woningzoekenden op haar woningsite.

Woningzoekenden kunnen gericht naar woningaanbod in meerdere gemeenten uit verschillende provincies zoeken. Men zoekt via Uitgebreid zoeken op een provincie en selecteert de gemeenten. Vervolgens geeft men opnieuw een provincie aan en selecteert ook hiervan de gemeenten naar keuze. En met één zoekopdracht wordt het woningaanbod van alle geselecteerde gemeenten getoond. Handig wanneer een woningzoekende in een grensgebied van een provincie wil wonen. Woonkrant.nl is de enige woningsite in Nederland die deze zoekmogelijkheid biedt.

Verder kan er nu gezocht worden op meerdere postcodes in combinatie met een straal van kilometers. En men kan zoeken op een landkaart.

Bij iedere woning op Woonkrant.nl is een kaart van de omgeving te vinden, waarop nu ook de omliggende te koop staande woningen worden weergegeven. Met informatie als de straatnaam, het huisnummer en de vraagprijs. En een muisklik verder, komt men op de detailpagina van de betreffende woning. Zo kan de woningzoekende een goede vergelijking maken tussen diverse woningen.

Ook kan de woningzoekende een zoekprofiel aanmaken. Het meest actuele woningaanbod dat het beste past bij de woonwensen, wordt vanaf vandaag dagelijks per e-mail verstuurd.

Meer over Woonkrant.nl
Woonkrant.nl is met 40.000 woningen de grootste onafhankelijke woningsite. De website biedt woningaanbod van onafhankelijke makelaars en makelaars aangesloten bij o.a. de LMV, NVM, VBO, ReMax. Daarnaast biedt Woonkrant.nl het volledige aanbod van huurwoningen van Direct Wonen en nieuwbouwprojecten van projectontwikkelaars. Woonkrant.nl is onderdeel van Telegraaf Classified Media B.V.