3 e persbericht van woensdag 22 maart 2006

Eindhoven, 22-03-2006 o Berichten uit de regio

Eindhoven: Voetbalwedstrijd PSV AZ prima verlopen

De voetbalwedstrijd PSV AZ, die woensdagavond werd gespeeld, is prima verlopen. Zowel voor, tijdens als na de wedstrijd was het rustig.

De politie heeft zes mensen aangehouden voor kleinere incidenten zoals baldadigheid en vechten op straat. Ook werd een 36-jarige AZ-supporter aangehouden. Hij wordt verdacht van het slaan van een 17-jarige PSV-supporter. Het slachtoffer liep een bloedneus op. De verdachten zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Tegen hen wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Man aangehouden na mishandelen vriendin

In een woning aan de Varenstraat is woensdag rond 19.15 uur een 35-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van het slaan van zijn 34-jarige vriendin. Dit zou gebeurd zijn in hun woning in Stratum. De man werd woensdagochtend ook al aangehouden vanwege het mishandelen van zijn vriendin (zie 1e persbericht van woensdag 22 maart 2006). Na zijn vrijlating mishandelde hij de vrouw vandaag opnieuw. De man is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Eindhoven: Aanhouding na inbraakmelding

Op de Von Flotowlaan is woensdag rond 14.15 uur een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. De politie kreeg een melding van een woninginbraak en ging meteen ter plaatse. Uit een gemeenschappelijke toegangsdeur van het woningencomplex kwam de verdachte lopen. De man had een horloge en een Ipac bij zich. Ook werd tijdens de fouillering nog een busje pepperspray aangetroffen. Verder onderzoek wees uit dat de verdachte illegaal in Nederland verblijft. De man is voor verder onderzoek ingesloten op het politiebureau.

Veldhoven: Tweede verdachte van inbraak in auto aangehouden

Na een uitgebreid onderzoek hield de politie woensdag rond 9.00 uur in zijn woning in Eindhoven een 19-jarige man aan. Hij wordt samen met een 27-jarige man uit het Duitse Nettetal, die reeds op 16 februari van dit jaar werd aangehouden, verdacht van het wegnemen van een navigatiesysteem uit een geparkeerde auto aan de Van Vroonhovenlaan. Dit gebeurde in de nacht van 15 op 16 februari. De aangehouden man is voor verder onderzoek in de cel gezet.