Gemeente Vlist

COMMUNICATIE & VOORLICHTING Dorpsplein 8, 2821 AS Stolwijk 0182 348410 (telefoon) / 0182 341325 (fax) www.gemvlist.nl (website) / m.vd.hoeven@gem-vlist.nl (e-mail) Persbericht 17 maart 2006

College van b&w in actie op Nationale Boomfeestdag

Op woensdag 22 maart doen de basisscholen van Vlist mee aan de viering van de Nationale Boomfeestdag 2006. Burgemeester Evenhuis en wethouder Van Dorp zijn erbij en leveren namens het college van b&w een bijdrage aan het 'groener' maken van Vlist.

Om 10:00 uur plant de burgemeester, samen met kinderen uit groep 8 van de Oranje Nassauschool en De Hazelmuis, enkele bomen in de groenstrook voor de Oranje Nassauschool. In Haastrecht doet de wethouder samen groep 8-leerlingen van de basisscholen datzelfde bij het terrein van volkstuinvereniging 'De Belt' aan de Zijdeweg. Ook verschillende leden van deze vereniging dragen hun steentje bij door een nieuwe boom in de grond te zetten.

Op www.boomfeestdag.nl vindt u meer informatie over de landelijke viering van dit evenement. Het thema van de Nationale Boomfeestdag is dit jaar 'Bomen en Spelen'.