De eerste 100% Universele caravanspiegel

Past altijd en binnen een handomdraai gemonteerd

UNIVERSELE SPIEGEL, 20060323 -- Defa Europe introduceert de eerste universele caravanspiegel: de Easy Mirror. Met deze spiegel moet er een einde komen aan de klachten die veel andere caravanspiegels veroorzaken. Vrijwel elke auto dient tijdens het rijden met een caravan te worden voorzien van extra caravanspiegels om te voldoen aan de wettelijke eisen voor het zicht naar achteren. Veel voorkomende problemen met caravanspiegels zijn dat deze niet goed passen, trillen tijdens het rijden of moeilijk te monteren zijn.


Defa Europe presenteert daarom voor het nieuwe caravan seizoen de Easy Mirror. Deze caravan- en aanhangerspiegel is binnen enkele seconden gemonteerd en past nagenoeg op alle personenauto's en bestelbussen. Door zijn patenteerde zuignap is niet alleen het plaatsen maar ook het richten van de spiegel erg eenvoudig.
De aërodynamica van de spiegel komt overeen met de voorkant van een vliegtuigvleugel: zo ontstaat in de rijwind een nagenoeg trillingsvrij spiegelvlak. De rijwind krijgt nauwelijks vat op de autospiegel. De Easy Mirror is verkrijgbaar in een bolle en vlakke versie.
De Easy Mirror is te koop bij de betere caravandealers en kampeerspecialisten en heeft een adviesverkoopprijs van ¤ 29,95
Voor meer informatie www.defa.nl of bel Defa Europe BV 020-6846226




Ingezonden persbericht