Nedschroef Holding NV

NEDSCHROEF
KONINKLIJKE NEDSCHROEF HOLDING N.V.

Persbericht

Nedschroef neemt Spaans handelsbedrijf in bevestigingsmiddelen over

Koninklijke Nedschroef Holding N.V. (met name bevestigingsmiddelen voor de automotive industrie) te Helmond heeft een overeenkomst gesloten voor overname van alle aandelen van het gespecialiseerde handelsbedrijf Sanz Teremig Industrial S.L. te Madrid.
De transactie wordt geëffectueerd tegen betaling in contanten. De overnameprijs zal niet bekend worden gemaakt. De overname zal naar verwachting geen substantieel effect op de resultaten van 2006 hebben.

Nedschroef streeft ernaar om haar positie bij de automotive industrie en haar toeleveranciers te versterken en haar marktaandeel te vergroten. In dit strategische kader past de overname van het Spaanse handelsbedrijf.

Sanz Teremig Industrial behaalde in 2005 een omzet van circa 5 miljoen. Nedschroef verwacht met deze overname een overeenkomstige jaarlijkse omzetgroei te behalen.

Sanz Teremig Industrial is leverancier van bevestigingsproducten voor de automotive industrie en haar toeleveranciers in Spanje. Het bedrijf (10 medewerkers) zal worden samengevoegd met Nedschroef Fasteners Elnor S.A. in Spanje. De samenvoeging zal geschieden op de huidige locatie van Sanz Teremig Industrial. Door de combinatie van beide handelsbedrijven krijgt Nedschroef een bredere basis in de Spaanse markt, met name door een betere klantenspreiding.

Koninklijke Nedschroef Holding N.V.
Raad van Bestuur

Helmond, 24 maart 2006

Voor nadere informatie:
Drs. H.C.A. Klerks
Telefoon: 0492 548556
www.nedschroef.nl

---