Keyware


Keyware Technologies benoemt Bruno Kusters als onafhankelijk bestuurder en aanvaardt het ontslag van Leo Claeys

Brussel, België 23 maart 2006 - Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW), een vooraanstaande leverancier van identiteit-verwante oplossingen en diensten, kondigt aan dat de Raad van Bestuur heeft beslist om de heer Bruno Kusters als onafhankelijke bestuurder te coöpteren en het in onderling overleg genomen ontslag van de heer Leo Claeys te bevestigen.

Als bestuurder leverde Leo Claeys een belangrijke en actieve bijdrage tot de herpositionering van Keyware in de markt van beveiligings- en betaaltoepassingen. Mede dankzij zijn streven naar marktfocus en winstgevendheid is Keyware erin geslaagd om een competitieve onderneming te worden met een duidelijke meerwaarde voor zowel klanten, personeel, partners en aandeelhouders. Keyware wil de heer Claeys daarom bedanken voor zijn inzet.

Aansluitend verwelkomt Keyware de heer Bruno Kusters als onafhankelijke bestuurder. Bruno Kusters (46) brengt de ervaring van meer dan 14 jaar ICT en business consulting met referenties als KKR, Avaya/Technovis, Philips, Telindus, Unilever, Mitsubishi en Artesia.

Stéphane Vandevelde, CEO : In naam van Keyware wens ik Leo Claeys te bedanken voor zijn jarenlang engagement en zijn actieve inbreng in de financiële gezondheid van de onderneming. Vanuit de schoot van de raad van bestuur zal Bruno Kusters zijn jarenlange operationele ervaring ten dienste stellen van Keyware. Met deze wijziging streeft de raad van bestuur naar de verdere winstgevendheid van de vennootschap.

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van identiteit-verwante oplossingen en diensten, met producten en toepassingen in het domein van beveiligings- en tijdbeheer, getrouwheidskaarten, elektronisch betalen, elektronische identiteit en transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Brussel, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com.

Voor bijkomende informatie, contacteer:

Mr. Stéphane Vandervelde

President & CEO

Tel: +32 (0)2 346.25.23

ir@keyware.com

copyright © 2005 Keyware

Powered by devcreator Privacy Policy