Politie Zeeland


---


W-1260-2006 Bekeurd voor baldadigheid
Een 25-jarige Brit is zaterdag in Vlissingen aangehouden voor baldadigheid.
Rond 03.45 uur zagen agenten tijdens surveillance drie mannen lopen over het Bellamypark. Een van hen pakte een afzetplank van een stellage, rende met de plank onder zijn arm hard weg en gooide deze circa 50 meter verderop in de Hellebardierstraat op straat. Vervolgens liep hij gewoon door. De man werd ter plaatse aangehouden maar verklaarde dat hij niks had gedaan. Hij kreeg toch een boete van 100 euro. Na betaling hiervan werd hij weer in vrijheid gesteld.


O-1261-2006 Bromfietser onder invloed van alcohol
Een 17-jarige bromfietser uit de gemeente Borsele is zaterdag rond 01.00 uur op de 's Heerenhoeksedijk in 's Heerenhoek betrapt op rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 6 uur en een boete.


O-1262-2006 Twee gewonden bij kop/staartbotsing
Zaterdagmorgen rond 08.00 uur raakten twee personen gewond bij een kop/staartbotsing op de N289 in Kruiningen.
Een 59-jarige automobiliste uit de gemeente Reimerswaal stond stil op de weg om linksaf de Stationsweg in te rijden toen zij van achteren werd aangereden door een personenauto. De bestuurder hiervan, een 21-jarige man uit de gemeente Reimerswaal raakte bij de aanrijding niet gewond. Een 19-jarige jongen die naast hem in de auto zat en de 59-jarige automobiliste werden beide met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De auto's raakten ernstig beschadigd en moesten worden weggetakeld. De brandweer kwam ter plaatse om het wegdek schoon te spuiten.


---- --