Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

25 maart 2006

Lochem - auto's zwaar beschadigd na aanrijding

Op de Zutphenseweg vond vrijdagavond omstreeks 17.50 uur een aanrijding plaats waarbij twee auto's zwaar beschadigd raakten. Een 21-jarige jongeman uit Enschede kwam vanaf Zutphen rijden en raakte in de rechter berm. Hij probeerde de auto te corrigeren en kwam daarbij op de verkeerde weghelft en begon te tollen. Uit de richting Lochem naderde een 25-jarige Zutphense met haar auto. De vrouw zag nog kans af te remmen, wardoor de onvermijdelijke aanrijding minder hevig was. Ondanks dat werden beide auto's door een sleepbedrijf afgevoerd. De politie maakt proces-verbaal op

Zutphen - oogletsel na ruzie

De politie onderzoekt een vechtpartij, waarbij iemand na afloop een glas richting één van de ruziënden gooide die hierdoor oogletsel opliep. Het incident deed zich zaterdag-ochtend (25/3) rond 02.30 uur in een horecazaak in de binnenstad van Zutphen voor. Het slachtoffer, een 23-jarige Zutphenaar was al eerder met een maatje verzocht om de zaak te verlaten, maar men kwam toch weer terug. Binnen ontstond ruzie gevolgd door een vechtpartij en toen de vechtenden waren gescheiden en naar buiten waren gewerkt gooide één van de gasten een glas naar buiten. Dit spatte op de deurpost uiteen, waardoor de Zutphenaar in het oog werd geraakt. Een ambulance bracht hem naar het ziekenhuis en de politie heeft de zaak in onderzoek.

Twello - auto belandt midden op rotonde

Kreeg de politie zaterdagochtend (25/3) rond 02.40 uur een melding, dat er mogelijk een dronken bestuurder op de Rijksstraatweg richting Apeldoorn reed. Agenten stelden een onderzoek in en troffen midden op de rotonde van de Rijksstraatweg met de Terwoldseweg een zwaar beschadigde auto aan. De bestuurder bleek verdwenen en via het kenteken werd de te naamgestelde benaderd. Deze gaf aan niet te hebben gereden, maar zou zorgen, dat de veroorzaker van de aanrijding zich zaterdag bij de politie kwam melden. De politie liet de auto wegslepen en maakt proces-verbaal op.

Einde berichten Nadere informatie: Bureau Communicatie Anton de Ronde, tel. 055 - 548 6062

---- --