Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Humphrey's restaurants opent vestiging op de kop van zuid in Rotterdam

Gratis eten in Humphrey's Rotterdam

Op 27 maart a.s. opent Humphrey's restaurants haar vestiging op de kop van zuid in Rotterdam. De officiële opening op 29 maart wordt gedaan door de bekende "kookgek" Joop Braakhekke. Ter gelegenheid van deze opening begint Humphrey's Rotterdam met een unieke actie. De eerste 2 weken is er een speciale vroegboekers actie waarbij de eerste 10 gasten zelfs gratis eten in het restaurant.

Op de site van Humphrey's (www.humphreys.nl) is er een speciale pagina gemaakt waar men kan boeken. De eerste 10 gasten die reserveren, eten voor E 0,- in Humphrey's Rotterdam. De volgende 10 gasten eten voor slechts E 4,95 per persoon. Daarna eten de volgende 10 voor E 9,95 per persoon. En tenslotte eten nog 10 personen voor E 14,95 een 3 gangen keuzemenu. Alle overige gasten betalen E 19,95 per persoon voor een 3 gangen keuzemenu. Op de website kan men gelijk zien of er nog plaats is, door middel van een zandloper wordt het aantal beschikbare plaatsen weer gegeven. De actie loopt tot 16 april 2006.

Over Humphrey's
Ruim 16 jaar geleden werd in Nijmegen het eerste Humphrey's restaurant geopend. Een sfeervolle eetgelegenheid met als uitgangspunten: drie gangen, één prijs, een maandelijks wisselende kaart en een gemoedelijke sfeer. Inmiddels vindt u Humphrey's door heel Nederland en nu dus ook in het Montevideo-complex direkt naast Hotel New York te Rotterdam.

Het concept is duidelijk. Op de menukaart staan zes voorgerechten, zes hoofdgerechten en zes desserts. Van iedere gang kiest u er één en voor deze drie gangen betaalt u E 19,95. Er is altijd een keuze voor de vlees- of visliefhebber ook is er een keuze voor de vegetariër. De menukaart verandert overigens iedere maand. Als nationale specialiteit heeft Humphrey's gedurende heel 2006 een verse Noordzee-tong op de kaart staan, tegen een kleine meerprijs. Humphrey's restaurants zijn dagelijks geopend vanaf 17.30 uur. Reserveringen via 0900-HUMPHREYS (0900 - 486747397; Ma-Za va. 10 uur Zo. va. 15 uur)



Ingezonden persbericht