Ingezonden persbericht


Laren, 23 maart 2006

Vanaf 27 maart het laatste nieuws als eerste bij Talpa: Entertainment live maandag van start

Aanstaande maandag 27 maart gaat Entertainment Live van start bij Talpa. Het nieuwe entertainmentprogramma is iedere werkdag te zien om 18.00 uur en wordt gepresenteerd door Evert Santegoeds en Anouk Smulders.

Entertainment Live is een gloednieuw dagelijks live entertainmentprogramma over showbizz, royalty en glamour in de breedste zin van het woord. en geeft de kijker daarmee een intiem kijkje in de leefwereld van VIPS, rich and famous en andere celebraties.

Elke uitzending start met een korte update van het hotste glamournieuws van Hilversum tot Hollywoord. Santegoeds - als hoofdredacteur van weekblad Privé onlangs uitgeroepen tot Hoofdredacteur van het Jaar 2005 - brengt het laatste nieuws over sterren en royalty uit binnen- en buitenland. Hij scheidt daarin keiharde feiten van ongegronde roddels. Hij weet de hand te leggen op primeurs waar zijn concurrenten überhaupt nog geen lucht van hebben gekregen. En hij doorspekt deze wetenswaardigheden met zijn typerende, luchtige en licht ironische commentaar. Het resultaat? Een frisse, actuele, up-tempo mix van party's en premières, interviews en soundbites, reportages en allerlaatste showbizz berichten.

Entertainment Live, vanaf 27 maart iedere werkdag om 18.00 uur het laatste nieuws als eerste bij Talpa

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn, tot nu toe, de Nederlandse radiodivisie en het televisiestation Talpa. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie - en voor cross media-activiteiten.
---



Ingezonden persbericht