Valerie Frissen nieuw bestuurslid HEC

Het expertise centrum

Valerie Frissen nieuw bestuurslid HEC

Den Haag Met ingang vanaf heden is Prof. dr. V.A.J. Frissen benoemd tot bestuurslid van Het Expertise Centrum (HEC).

Mevrouw Frissen (1960) is na haar studie communicatiewetenschappen aan de KU Nijmegen in 1991 gestart als universitair docent bij de vakgroep Communicatiewetenschap van de Universiteit van Amsterdam. Sinds september 1999 is zij werkzaam bij TNO, waar zij momenteel leiding geeft aan de afdeling ICT & Beleid.

Daarnaast is Valerie Frissen sinds augustus 2003 als bijzonder hoogleraar ICT en Sociale verandering verbonden aan de Faculteit der Wijsbegeerte van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ook is zij partner in het aan de EUR verbonden Centre for Public Innovation.

Sinds januari 2006 is zij lid van de Raad van Toezicht van de publieke omroep. Zij is ook lid van de Raad van Advies van de bijzondere leerstoef Actief Burgerschap aan de UvA. Mevrouw Frissen heeft talloze publicaties op haar naam staan en wordt regelmatig ingeschakeld als adviseur, extern deskundige en reviewer/evaluator.

Op dit moment bestaat het bestuur van HEC uit de volgende leden:

dr. B. de Vries, voorzitter
mr. P.A. Schaafsma, vice-voorzitter en penningmeester
drs. M. Frequin
drs. J.W. Holtslag
drs. E.F. Stoové
drs. J. Wallage
mevrouw drs. M.H.J. van Wieringen-Wagenaar
dr. ir. C. van Eykelenburg
dhr. Th. M. Cohn
mevrouw Prof. dr. V.A.J. Frissen

Het Expertise Centrum is een onafhankelijke stichting met 50 adviseurs gericht op de publieke sector. HEC is gespecialiseerd in vraagstukken van bestuur en ICT. HEC geeft contra-expertises en adviezen over ICT-organisaties en projecten. Ook stelt het interim- en projectmanagers ter beschikking en voorziet het in gespecialiseerde trainingen voor geselecteerde cliëntengroepen.


- Einde bericht-