Rik Felderhof lanceert eigen tijdschrift 'Felderhof'

Kodyo pr

Rik Felderhof maakt tijdschrift 'FELDERHOF'in samenwerking met Sanoma Uitgevers

FELDERHOF: eind september
100.000 exemplaren

Rik Felderhof zet de ramen open en gunt ons een blik op een nieuwe wereld: zijn wereld. Die is krachtig en mooi. Overal ziet hij de schoonheid van het onontdekte. Niet vertelde verhalen zal hij vertellen. Mensen met het hart op de juiste plek laat hij aan het woord. Mensen met wijsheid zullen in zijn blad spreken. Maar er is ook ruimte voor de luxe dingen van het leven. Een reis naar Rome levert al snel een maatpak op, een bijzonder horloge ziet hij als een goede belegging en daar waar de pesto en heilbot het lekkerste smaakt, brengt hij ons.

FELDERHOF wordt een tijdschrift van niveau met ondermeer reizen naar het onbekende, diepgaande interviews, spirituele zoektochten, culinaire uitstapjes en romantische omzwervingen. FELDERHOF is een droom in uitvoering.

FELDERHOF wordt uitgegeven door Sanoma Uitgevers zal. FELDERHOF wordt in een spectaculaire oplage van 100.000 (honderdduizend) exemplaren in september op de markt gebracht. FELDERHOF zal dit jaar twee keer verschijnen.

FELDERHOF is een speciale uitgave van Zin. Zin is het succesvolle maandblad van het cluster 50+ media van Sanoma Uitgevers. Met een oplage van ruim 100.000 is Zin de best gelezen titel in de doelgroep, zowel onder mannen als vrouwen.