Gemeente Zoetermeer

Gratis zwemmen bij Aquapark Keerpunt

Aquapark Keerpunt doet mee aan de actie van Peijnenburg 1 kaartje kopen, 1 kaartje gratis met actiezegels. De actie is opgezet door Peijnenburg in samenwerking met het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ. Aquapark Keerpunt steunt de gedachte om mensen te stimuleren tot gezondere leefgewoontes door actief bezig te zijn. De actiezegels zijn in omloop tot half mei en zijn in te wisselen tot 27 augustus. Na deze datum zijn de zwemzegels niet meer geldig.

Tegen inlevering van drie actiezegels bij de kassa van Aquapark Keerpunt krijgt de zwembadbezoeker bij aankoop van een entreebewijs het tweede toegangskaartje gratis.
Recreatiezwemmen in Aquapark Keerpunt is tot 2 juli mogelijk op de volgende tijden:

Woensdagmiddag van 13:15-16:00 uur Recreatiezwemmen Zaterdagmiddag van 13:15-16:00 uur Recreatiezwemmen Zondagmorgen van 09:00-13:00 uur Familiezwemmen Zondagmiddag van 13:00-16:00 uur Recreatiezwemmen

Voor uitgebreide openingstijden tijdens o.a. de meivakantie en het zomerseizoen verwijzen wij u naar onze website
www.zoetermeer.nl/zwembaden.

Voorwaarden

Het gratis entreebewijs is alleen geldig in combinatie met een betalende bezoeker. In ruil voor de actiezegels krijgt de bezoeker gratis een tweede zwemkaartje voor dezelfde dag en hetzelfde tijdstip. De actiezegels kunnen niet worden ingewisseld voor geld en de actiezegels zijn niet geldig in combinatie met andere acties.