Gemeente Amsterdam



Deelnemers Wanted 2006 bekend

De Amsterdamse hiphop en R&B talentshow

27 maart 2006
-
Persbericht

GRAP organiseert dit jaar voor de tiende keer Wanted, de Amsterdamse talentshow voor R&B en hiphop acts. In april vinden de eerste drie talentshows plaats op verschillende Amsterdamse podia.

De zevenentwintig geselecteerde acts krijgen ieder tien minuten om zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie. Grizley (finalist Wanted 2004 met CMC) is de host van de avonden.

De drie talentshows vinden plaats op 1 april in OneFourOne, 7 april in de Winston en 14 april in Bitterzoet. Elke talentshow levert een winnaar op die daarmee zeker is van een plek in de Semi Final op 19 mei in Paradiso. De overige acts maken dan nog kans op één van de zes wildcards die te vergeven zijn. Deze worden uitgedeeld aan het einde van de laatste talentshow in Bitterzoet.

Wanted Van de negen acts die mee doen aan de Semi Final gaan er vier door naar Most Wanted - the Final Showcase. Deze vindt plaats op zaterdagmiddag 10 juni in het Vondelpark Openluchttheater. Prijzen voor de winnaar zijn onder andere een waardecheque van EUR 500 te besteden bij Dijkman Muziekinstrumenten, studiotijd bij Goodlife Urban Recording Studio's en 100 single's via Fonos.nl.

Informatie

Voor iedere talentshow geldt: zaal open 20:30 uur, aanvang 21:00 uur presentatie: Grizley
entree EUR 6 / met Wanted flyer EUR 5