29
30
31
/> Maart 2006

Nieuwe manager Odysseus Nederland
Marco Bijsterbosch benoemd tot opvolger van Annemieke Bary Vanaf 1 juni 2006 zal Marco Bijsterbosch de functie van Country Manager Odysseus Nederland gaan bekleden. Bijsterbosch volgt Annemieke Bary op, die de organisatie met ingang van 1 april 2006 verlaat. Afbeelding Bijsterbosch (foto) is 39 jaar en heeft vanaf 1990 bij Hotelplan gewerkt waar hij verschillende functies heeft bekleed. Vanaf januari 2000 was hij daar Manager Sales & Marketing.

Centraal
Bij Odysseus wordt de inkoop en productie centraal beheerd op het hoofdkantoor in België. De verkoop en reserveringen zijn gedecentraliseerd via dochterondernemingen en salesteams in verschillende landen.

Country manager
Als country manager zal Bijsterbosch leiding gaan geven aan de Nederlandse vestiging van Odysseus. Hij zal hierbij worden geassisteerd door Sales Manager Mirelle Bergenhenegouwen en Supervisor Reserveringen Petra van Seters.

Odysseus
Odysseus is een volledig onafhankelijke, zelfstandige reisorganisatie die zich intussen 35 jaar uitsluitend richt op het aanbod van luxueuze hotels en privé-rondreizen over de hele wereld.

Kernbegrippen
Kernbegrippen van een Odysseus reis zijn:

* Individueel maatwerk

* Hoge kwaliteit

* Persoonlijke service

* Betrouwbaarheid

* Unieke belevenissen