Ingezonden persbericht


Persbericht

Ooit een paashaas in een Roze Kasteel gezien?

Smikkelen en Smullen tijdens Kloontjes Paasbrunches in Het Land van Ooit

Pasen komt al weer steeds dichterbij en het zal dan ook niet lang meer duren of de paashaas zal zich weer in Nederland vertonen. Maar dit jaar echter niet alleen in Nederland, want ook in Het Land van Ooit is de paashaas een graaggeziene gast. Op zowel 1e en 2e paasdag zal de paashaas dan ook samen met Kloontje het Reuzenkind en Oppergouden Keukenmeester een heerlijke en verrassende paasbrunch voorbereiden in Het Roze Kasteel van Het Land van Ooit.

Deze paasbrunch is speciaal voor gezinnen met kinderen die iets bijzonders willen doen op 1e of 2e paasdag. Terwijl ouders, ooms en tantes, opa's en oma's rustig van de brunch genieten is er een Kloontjes kinderbuffet met allerlei leuke verrassingen. Kloontje en de paashaas hebben ook nog een speciaal programma, want je kunt een speciale voorstelling bezoeken, er wordt gedanst, er wordt heel veel lol gemaakt en kijk goed rond, want misschien zijn er hier en daar nog wat eieren verstopt!!

De brunches beginnen om 11.00 uur en duren tot 14.00 uur. Er kunnen slechts een aantal reserveringen per brunch worden geboekt.

Prijzen voor volwassenen: ^ 24,50
Ridders en Jonkvrouwen van 3 t/m 11 jaar: ^ 14,50
Ridders en Jonkvrouwen van 0 t/m 2 jaar gratis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Kabinet van Voorlichting 0416 - 37 77 75 of kijk op www.ooit.nl onder de najaarsactiviteiten.

Aan de redactie:
Voor meer informatie over Winterrrbrrrunches in Het Land van Ooit kunt u contact opnemen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Het Land van Ooit. Telefoon: 0416 - 377 775. E-mail: l.verhofstad@ooit.nl