Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Apeldoorn

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT APELDOORN

27 maart 2006

Beekbergen - Gewonde door aanrijding

Een 65-jarige vrouw uit Apeldoorn raakte zondagavond (26/03) op de Arnhemseweg gewond door aanrijding met een 42-jarige automobilist uit Hengelo. De man uit Hengelo reed richting A50 en zag rond 18.30 uur dat hij verkeerd reed en keerde op de weg. Een 65-jarige automobilist uit Apeldoorn zag dit te laat en reed tegen de auto van de 42-jarige man. Bij de aanrijding raakte de eveneens 65-jarige vrouw van de Apeldoorner gewond. Zij liep pijn aan haar borst op. Een ambulance vervoerde haar voor onderzoek naar het Lukasziekenhuis.

Apeldoorn - Diefstal van auto

Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag op zondag (26/03) vanaf de Kruizemuntstraat een auto gestolen. Het gaat om een Mercedes E200 CDI sedan met het kenteken 76-FZ-ST. De 37-jarige eigenares ontdekte zondagmorgen de diefstal en deed aangifte bij de politie die een onderzoek instelt.

Larenbeek - Inbraak in bouwcontainer

Onbekenden hebben in de nacht van zondag op maandag (27/03) ingebroken die in een bouwcontainer op de bouwplaats aan de IJsseldijk/Zutphensestraat. De politie kreeg maandagmorgen vroeg rond 00.40 uur het inbraakalarm door en was snel ter plaatse. Onderzoek wees uit dat één container was opengebroken en dat er diverse gereedschappen buiten de container lagen. De politie gaat verder met het onderzoek.

Apeldoorn - Brand in schuur

In een schuur bij een woning aan de Leeuwerikweg brak zondagavond (26/03) brand uit. Politie en brandweer kregen rond 21.15 uur melding van de brand en waren snel ter plaatse. De brand was op dat moment al uitslaand en heftig. Een chemobox in de schuur met tinner zorgde er voor dat de brand heftig was en snel uitbreidde. Een buurman parkeerde in overleg met de brandweer zijn bestelbus en caravan ergens anders. De brandweer had het vuur snel onder controle en brandweer en politie stellen een onderzoek in naar de oorzaak van de brand.

Einde berichten

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Bert Top 055 - 548 60 58

---- --