Gemeente Almere

SSA zoekt exploitanten voor VVV-kantoren

De Stichting Stadspromotie Almere is, in opdracht van de gemeente Almere, op zoek naar een exploitant voor een VVV-kantoor in Stadshart Almere en een exploitant voor een seizoensgebonden VVV-steunpunt in Almere Haven. Deze zomer moet de VVV haar deuren in Almere weer openen.

Aan de exploitant in Stadshart Almere worden hoge eisen gesteld. Zo is een ruime ervaring met het exploiteren van VVV-kantoren vereist. Voor het VVV-steunpunt in Almere Haven wordt een ondernemer gezocht die deze werkzaamheden combineert met eigen detailhandels- of publieksactiviteiten in het centrum van Almere Haven.

Geïnteresseerden kunnen de offerte-aanvraag en het programma van eisen opvragen bij de Stichting Stadspromotie Almere, Mevr. A. Robbers, tel. 036-5485049, email: a.robbers@stadspromotie-almere.nl. Offertes van geïnteresseerde partijen moeten uiterlijk op 13 april 2006 voor 17.00 uur ingediend zijn. Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer J.H. Snel, Stichting Stadspromotie Almere, tel. 036-5485047, email: h.snel@stadspromotie-almere.nl.