Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Eindhoven, 27 maart 2006

Ook dit jaar gratis naar 8 attractieparken met Vacansoleil

Na het succes van vorig jaar kunnen klanten van Vacansoleil Camping Holidays ook dit jaar weer profiteren van gratis toegang tot acht Nederlandse attractieparken. Tijdens een vakantie op drie Brabantse campings is de toegang tot de attractieparken gratis, en na de vakantie profiteren de klanten nog van 25% korting op deze parken.

Deze actie geldt voor drie topcampings in het Bourgondische Brabant: Vakantiepark Vinkeloord, Vakantiepark Beekse Bergen en Vakantiepark De Bergen Wanroij. Vacansoleil gasten ontvangen bij aankomst op de camping een 'ExtraCard', waarmee de acht attractieparken gratis en onbeperkt kunnen worden bezocht. Na de kampeervakantie wordt op vertoon van de ExtraCard 25% korting op de toegangsprijs van de attractieparken gegeven.

De deelnemende attractieparken zijn: Safaripark Beekse Bergen (Hilvarenbeek), Speelland Beekse Bergen (Hilvarenbeek), Dierenrijk Europa (bij Eindhoven), Attractiepark Cape Holland (Den Helder), Het Nederlandse Stripmuseum (Groningen), Speelparadijs De Bergen Wanroij, Subtropisch zwembad Sportiom (Den Bosch) en Ecodrome Zwolle.

EINDE BERICHT