Gemeente Nuth


27-03-2006

Expositie Kluyskens-Nagel en Horsman in gemeentehuis Nuth

Van 27 maart tot en met 25 april exposeren de dames Elke Kluyskens-Nagel en Margreeth Horsman in het gemeentehuis Nuth. De expositie is tijdens openingsuren van het gemeentehuis te bezichtigen.

Mevrouw Kluyskens-Nagel
Mevrouw Kluyskens-Nagel gebruikt in de keuze van haar themas alledaagse dingen en gedachten. Bijvoorbeeld het waarnemen van menselijke energievelden, hoe mensen op elkaar reageren of hoe ze elkaar soms aantrekken dan wel afstoten. Tegenover schoonheid en harmonie staat grofheid en disharmonie, wat spanning en vraagtekens oproept.

Mevrouw Horsmans
Voor mevrouw Horsmans zijn haar vaak spirituele gedachten inspiratiebronnen maar ook natuurverschijnselen, de atmosfeer en de elementen dragen bij aan haar inspiratie. Hoe gedragen zich aarde, water, licht en lucht, vuur en warmte? Wat zijn de krachten achter de verschijnselen? Daar is zij naar op zoek. De ene kleur roept de andere op en zo krijgen we een harmonie.

Expositie
Graag nodigen de dames Kluyskens-Nagel en Horsmans u uit voor een bezoek aan de expositie, die van 27 maart tot en met 25 april 2006 in de ontvangsthal van het gemeentehuis te Nuth wordt gehouden. Openingstijden vindt u op onze website www.nuth.nl en in onze gemeentegids.