NVBB Brand- en diefstalbeveiliging


* Basisopleiding Brandpreventie
De snelle vooruitgang van de nieuwe technologieën vergt ongetwijfeld een permanente en grondige actualisering van onze website. Onze nieuwe website zal tegen half april operationeel zijn en wij hopen u hiermede een efficiëntere dienst te kunnen aanbieden.

Welkom op onze website!

Commentaar en suggesties kunnen worden opgestuurd naar het volgende adres: webmaster@anpi.be

Basisopleiding Brandpreventie

Dit jaar organiseert ANPI Training de Basiscursus Brandpreventie van 27 april tot 22 juni 2006. Deze cursus richt zich tot bedrijfsleiders, preventieadviseurs en verantwoordelijken van de veiligheidsploeg van kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's inbegrepen) en de personen, die geslaagd zijn voor het examen, ontvangen een getuigschrift CFPA Europe (Confederation of Fire Protection Associations).

Voor meer inlichtingen, contacteer Sandra REMY (+32 10 47 52 51 of training@anpi.be of klik hier)
ANPI MAGAZINE - 2006
Zoals reeds werd meegedeeld, zal het tijdschrift ANPI magazine in zijn huidige vorm niet langer uitgegeven worden. Een nieuw tijdschrift omtrent brandpreventie zal in het voorjaar van 2006 verschijnen. Het nieuwe tijdschrift, waarvan de naam binnenkort bekend wordt gemaakt, resulteert uit een samenwerking tussen ANPI, Agoria Fire Technologies en de Brandweerfederaties.
De werkzaamheden van de informatiedienst van ANPI worden in 2006 vooral toegespitst op het uitwerken van technische dossiers en het permanent actualiseren van de nieuwe ANPI website die in de lente van 2006 operationeel zal zijn.
Wij zullen niet nalaten u zo spoedig mogelijk te informeren over de verschijningsdatum van het nieuwe tijdschrift omtrent brandpreventie. Directie van ANPI