Ingezonden persbericht


==== PERSBERICHT ====

Norman is de beste Internet Security Software volgens de consument,

Hoofddorp, 24 maart 2006.

Voor het tweede opeenvolgende jaar heeft de consument Norman, in de catagorie 'Beste software' uitgeroepen tot de beste Internet Security Software van Nederland en heeft hiermee de PC Consument Awards 2006 in de wacht gesleept.

Deze prijs is in samenwerking met het maandelijkse magazine PC Consument tot stand gekomen De lezers van PC Consument hebben onlangs via een telefonische enquête kenbaar kunnen maken welk product of welke fabrikant zij het beste van het afgelopen jaar vonden.

Norman beveiligingssoftware is door de PC Consument lezer overtuigend als nummer één gekozen in een zeer competitief marktsegment en voldoet hiermee als beste aan de strenge eisen die de consument stelt. "De erkenning van de consument, die zeer kritisch is op zaken als veiligheid, functionaliteit, actualiteit en gebruiksvriendelijkheid, en die daarbij een goede prijs-kwaliteit verhouding niet uit het oog te verliest, is een goede beloning maar we gaan niet stilzitten: ook in 2007 willen we graag weer publieksfavoriet zijn", aldus Volker Ladage, directeur van Norman/SHARK in Hoofddorp.

De PC Consument Award 2006 voor de beste Internet Security software werd afgelopen donderdagavond 23 maart, uitgereikt aan dhr. Volker Ladage en Maarten Prins (marketing). Voor nadere informatie over Norman of over Norman's beveiligingsoplossingen kunt u met Norman contact opnemen.

Norman/SHARK B.V.
Postbus 159, 2130 AD Hoofddorp
Tel.: 023-78 90 233
Fax: 023-56 13 165
info@norman.nl
www.norman.nl

=== EINDE PERSBERICHT ===

Note voor de redactie
Het pdf file attachment dient als snelle beoordeling voor plaatsing. Beeldmateriaal: 1 Afbeelding .jpg bestand, CMYK kleurmodus, 6 cm breed, 300 dpi, groter en/of overig materiaal op aanvraag.