Gemeente Den Haag

Vanaf maandag 27 maart a.s. begint het onderhoud van het asfalt aan de Hengelolaan, tussen de Dedemsvaartweg en de Beresteinlaan. De voorbereidende werkzaamheden duren tot en met vrijdag 12 mei. Aansluitend wordt de Hengelolaan van maandag 15 tot en met zaterdag 20 mei a.s. geasfalteerd.

Voorbereidende werkzaamheden
Van maandag 27 maart tot en met vrijdag 12 mei vinden de voorbereidende werkzaamheden plaats. Er wordt dan aan de trottoirbanden en de goten langs het asfalt gewerkt. Om dit veilig uit te kunnen voeren is in deze periode voor het verkeer tussen de Vrederustlaan en de Beresteinlaan slechts ruimte om in één richting te rijden. Verkeer van de Vrederustlaan naar de Beresteinlaan kan haar weg dus langs het werk vervolgen. De andere rijrichting, van de Beresteinlaan naar de Vrederustlaan (richting stad), wordt voor het autoverkeer afgesloten. Deze automobilisten worden omgeleid via de Beresteinlaan, Meppelweg en Dedemsvaartweg.

Asfaltering
Het asfalteren gebeurt van maandag 15 mei 06.00 uur tot en met zaterdagochtend 20 mei. De plaats waar wordt gewerkt is in deze periode helemaal afgesloten voor het autoverkeer.

Meer informatie
Meer informatie over het onderhoud van de wegen in Den Haag, is te vinden op de website www.denhaag.nl/wegonderhoud.