Dienstenbond CNV

Het zijn onzekere tijden bij Agis
18-03-2006

Het zijn onzekere tijden bij Agis: reorganisatie, verzekerdenverlies, honderden banen vervallen. Blijft jouw functie bestaan, heb jij straks nog werk? Wacht je stilletjes tot die klap valt, of weet je de moed op te brengen om je lot in eigen handen te nemen. Hoe bereid jij je actief voor op je toekomst; bij Agis of daarbuiten. De CNV Dienstenbond wil je daarbij helpen.

Daarom organiseren we op 27 maart om 15 uur in A7 in het Agis-kantoor in Amersfoort een bijeenkomst speciaal voor onze CNV-leden. Om je kennis te laten maken met de voordelen die het uitgebreide dienstenpakket van de CNV Dienstenbond je biedt. Hier zullen een vakbondsbestuurder (die uit de doeken doet wat je rechten en plichten binnen het sociaal plan zijn) en een adviseur van Kans (het loopbaanadviesbureau van de CNV Dienstenbond) aanwezig zijn.

Zij vertellen je hoe jij je alvast kunt voorbereiden op een eventueel mededelingsgesprek of op een nieuwe functie binnen of buiten Agis. Als je goed bent voorbereid, kun je je kansen beter benutten. Als tijdens die bijeenkomst blijkt dat daaraan behoefte is, kunnen we voor onze CNV-leden zelfs een 1-daagse cursus op maat organiseren waarin jij je sterke punten ontdekt en leert gebruiken bij gesprekken. Heb je hierover, of over andere zaken in verband hiermee nog vragen, stel die dan aan je collegas/CNV-kaderleden:

Geert Christiaanse (M&V)
Jan Krijgsman (Facilities Amf)
Lucas Putuhena (Zorgkantoren)
Beate Tak (Facilities Lwd)
Marianne Uitendaal (Zorg)
Janny Vlasman (Debiteuren Lwd)
Henk Zijlstra (KS SCI)

Als er in Friesland voldoende belangstelling is, zullen we proberen in Drachten(of Leeuwarden?) een aparte CNV-ledenbijeenkomst te organiseren. Wil je daar graag heen, laat dat dan snel weten aan Janny Vlasman of Beate Tak.