Keramag Renova Nr. 1 Plan serie uitgebreid met compacte fontein

Compacte Renova Nr. 1 Plan in formaat 40 x 25 cm / Geschikte optie voor de kleine toiletruimte / Actuele, minimalistische vormgeving / Aantrekkelijke prijsstelling / Voor projecten en particuliere markt / Beschikbaar in KeraTect glazuur

ROSMALEN, 20060327 -- Speciaal voor de Nederlandse markt, waarin behoefte bestaat aan kleine fonteintjes, biedt de Renova Nr. 1 Plan serie van Keramag nu ook kleine fonteinen. De nieuwe fonteinen met het formaat 40 x 25 cm zijn leverbaar met of zonder kraangat, met of zonder overloop. Deze compacte nieuwkomer is een aanwinst in de collectie, met het oog op de veelal krap bemeten toiletruimte.


Actueel minimalistisch design
Het nieuwe, compacte Renova Nr. 1 Plan fonteintje volgt de vormgeving van de collectie tot in de details. De sterk geometrische basisvorm met afgeronde hoeken is gecombineerd met een vloeiend ronde waskom met zachte belijning. De collectie is geschikt voor toepassing in zowel de projectenmarkt als de particuliere markt. De aantrekkelijke prijsstelling wordt gecombineerd met een hoogwaardige designuitstraling met een minimalistische sfeer.

Complete serie
Met deze aanvulling biedt Renova Nr. 1 Plan een zeer uitgebreide keuze aan wastafels, opbouwwastafels, wandclosets en fonteinen. Ter completering is er een sifonkap en een toiletzitting met deksel, voorzien van rvs scharnieren. Binnekort worden ook meubelwastafels aan het assortiment toegevoegd. Alle Renova Nr. 1 Plan producten zijjn beschikbaar in de sanitairkleuren Alpin-wit en Pergamon. Optioneel kunnen de keramische producten worden uitgevoerd in KeraTect, het keramiekglazuur met extreem slijtvaste, vuilwerende werking en een blijvende, sprankelende glans. Op de werking van KeraTect geldt een garantie van 30 jaar.

De compacte Renova Nr. 1 Plan fontein is per direct leverbaar vanaf ¤ 66,00 (excl. BTW).




Presstige PR