Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

OPENING HOTEL MIJDRECHT & CHÂTEAU DE LA CANIÈRE

HAMPSHIRE HOSPITALITY & LEISURE
TROTS OP TWEE NIEUWE AANWINSTEN

Hilversum, maart 2006 - Het romantische Château de la Canière in Frankrijk en het comfortabele Hotel Mijdrecht zijn toegetreden tot de snelst groeiende hotelgroep in Nederland: Hampshire Hospitality & Leisure. Het prachtige en luxe Hampshire Classic Hotel, gelegen in de Auvergne is een schitterend château midden in de natuur, met diverse ontspanningsmogelijkheden in de directe omgeving. Het viersterrenhotel in Mijdrecht, nabij de Vinkeveense Plassen, beschikt over alle faciliteiten om zowel de zakelijke bezoeker als de toerist op hun wenken te bedienen. De hotels openen respectievelijk in mei en september 2006 hun deuren.

Romantiek ten top
In de Auvergne heeft de natuur alle ruimte en tijd gekregen om een uniek landschap tot stand te brengen. Uitgestrekte groene vlaktes, heldere rivieren, uitgedoofde vulkanen en kraters nodigen uit tot ontdekking en avontuur. Wandelaars kunnen kilometers lang hun hart ophalen in de nationale en regionale parken, waar zich de meest romantische kastelen bevinden. Midden in dit contrastrijke gebied staat Château de la Canière - 'A Hampshire Classic Hotel', de nieuwste trots van de snelgroeiende hotelgroep. Alles aan dit sprookjesachtige château, dat haar deuren opent in mei 2006, ademt de sfeer van het oude Frankrijk. De omgeving biedt voor ieder wat wils. Zo zijn er zes golfbanen, bijzondere kuuroorden en diverse watersportmogelijkheden, zoals wildwaterkanoën. De natuur, rust, stilte en luxe bieden de gasten alle ingrediënten voor een heerlijk ontspannen verblijf.

Toplocatie voor zakelijke bijeenkomsten
Mede door de centrale ligging, ruime parkeergelegenheid, grote bureaus op de kamers en draadloos internet leent Hampshire Hotel - Mijdrecht zich uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten. De drie luxe en comfortabele vergaderzalen en -suites hebben een capaciteit tot 120 personen en bieden alle denkbare faciliteiten en comfort. Een toplocatie voor zakelijke meetings in het prachtige polderlandschap, nabij de Vinkeveense Plassen. Ook voor de vakantieganger een heerlijke uitvalsbasis voor een ontspannen verblijf. De opening vindt plaats in september 2006.

Inspirerend
Hampshire Hospitality & Leisure, opgericht in 2001 en in korte tijd uitgegroeid tot een samenwerkingsverband van 49 unieke hotels, is blij met de komst van de twee nieuwe aanwinsten. De hotels van Hampshire kenmerken zich door gastvrijheid, waarin een warme ambiance en service, een inspirerende omgeving en een keur aan zakelijke faciliteiten harmonieus samenkomen. Met zijn geheel eigen karakter en uitgelezen mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten én er-even-uit-zijn passen Hampshire Hotel - Mijdrecht en Château de la Canière - 'A Hampshire Classic Hotel' daar uitstekend bij.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'A Hampshire Classic Hotel', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.