SLTN is door Microsoft benoemd tot Gold Certified Partner

ALMERE, 20060327 -- Microsoft heeft SLTN voor 2006 en 2007 uitgeroepen tot Microsoft Gold Certified Partner voor Networking Infrastructure Solutions en Security Solutions.


SLTN is zeer verheugd met deze onderscheiding welke voor onze klanten aantoont dat wij de juiste expertise hebben om de Microsoft oplossingen te leveren, adviseren en implementeren.

"SLTN zal, mede door de groeiende markt rondom Microsoft oplossingen in de datacenters, blijven investeren in Microsoft kennis en kunde. In combinatie met de huidige kennis sluit deze onderscheiding aan op onze strategie om de juiste partner te zijn voor onze klanten in de gebieden Managed Services, Virtualisatie, Consolidatie en High availability. De benoeming van SLTN door Microsoft tot Gold Certified Partner biedt een zeer welkome aanvulling naast de Premier Business Partner status van IBM en VMWare en de Preferred Partner status van HP waardoor SLTN in het datacenter een perfecte partner is voor ondernemingen die de kosten willen verlagen en de beschikbaarheid willen verhogen."
Eugene Tuijnman, Algemeen Directeur SLTN GROUP B.V."


SLTN contact: Robert Molijn 036-8800222 rmolijn@sltn.nl