Gemeente Maastricht

Bericht uit Maastricht week 13 / 2006

logo bericht uit maastricht

Gewijzigde busroutes

In verband met werkzaamheden in de Helmstraat en Grote Gracht wijzigen vanaf 3 april de routes van de stadsbussen. Ook wordt de Capucijnenstraat geheel eenrichtingsverkeer richting Statensingel.


Koopzondag in teken van sport

Koopzondag op 2 april staat in het teken van sport en beweging. In de binnenstad worden allerlei sportieve activiteiten gehouden. Het winkelend publiek kan kijken en meedoen. De sportactiviteiten zijn een voorproefje van de nationale sportweek die 14 april begint.

Vuurtje stoken?

In Nederland is het verbranden van tuinafval verboden. Voor enkele specifieke gevallen is ontheffing mogelijk. Het aanvraagformulier voor een ontheffing voor het verbranden van afval kunt u afhalen bij het GemeenteLoket en downloaden via onze website.

>
Parkeren Terra Cottaplein
>
Stookontheffing
>
Intrekking aanvraag kapvergunning door ENCI b.v. >
Saneringsregelingen Wet bodemsanering
>
Vergunningen PQ Nederland B.V.
>
Goedkeuring wijzigingsplan Golfbaan van het bestemmingsplan Terraspark/Ambyerveld
>
Gebruik sportaccommodatie Amby
>
Mededelingen 29 maart 2006

Gewijzigde busroutes door werkzaamheden

In verband met de reconstructie van de Helmstraat en de Grote Gracht is besloten om tot het einde van dit jaar de route van de stadsbussen te wijzigen. Vanaf 3 april rijden de bussen richting oost via de Kommel, Statenstraat, Capucijnenstraat, Lindenkruis, Maagdendries, Achter de Barakken, Boschstraat en vervolgen verder de normale route.

Vanaf 3 april wordt de Capucijnenstraat geheel eenrichtingsverkeer (richting Statensingel).