IPass introduceert partnerprogramma voor de Benelux

Wereldwijd iPass Partner Accreditation Program moet groeiend resellerbestand in de Benelux verder versterken

AMSTERDAM, 20060329 -- iPass Inc. (NASDAQ: IPAS), leverancier van veilige mobiele connectiviteitsoplossingen en -diensten voor bedrijven, kondigt vandaag het iPass Partner Accreditation Program aan. Dit nieuwe programma is onderdeel van het iPass Solutions Partner-programma, speciaal ontwikkeld om de nodige verkooptraining en technische training te bieden aan resellers en distributeurs in regio's met grote groei zoals de Benelux, waar een significante groei verwacht wordt van het iPass 'solution partner'-bestand. Het programma is in het leven geroepen naar aanleiding van de verbreding van het iPass-productportfolio, dat nu verschillende methoden van breedbandconnectiviteit bevat, evenals verschillende beveiligings- en beheertools.


De doelstellingen van het iPass Partner Accreditation Program luiden als volgt:
* partners ondersteunen met de nodige tools en voorlichting
* partners bijstaan om nieuwe klanten te identificeren, aan te sluiten en te ondersteunen
* trainingsniveaus standaardiseren om te zorgen voor een hoog en constant serviceniveau dat het vertrouwen van de klant in de kwaliteit van de partner versterkt.
Het programma biedt partners die zich specialiseren in connectiviteit en beveiliging een breed scala aan tools, inclusief technische support en verkoopondersteuning, training, joint marketing funding en certificering. Het is zowel gericht op nieuwe als op bestaande partners.

"Aangezien we ons klantenbestand in de Benelux verder willen uitbreiden, begrepen we dat we een uitvoerig channel programma nodig hadden om onze partners op de meest efficiënte manier te trainen en te ondersteunen. De vraag naar iPass connectiviteits- en beveiligingsservices stijgt en met een hoog opgeleid partnerbestand zullen we in staat zijn hier op in te spelen", zegt René Hendrikse, Sales Director Noord-Europa. "Het iPass Partner Accreditation Program heeft een lage instapdrempel en de voordelen ervan zijn snel duidelijk te maken aan de partners. Het programma voorziet in alle tools die onze partners van ons verwachten en we zijn ervan overtuigd dat het ons zal helpen om langdurige en succesvolle relaties met hen op te bouwen."

Het programma biedt vier certificeringsniveaus : iPass Authorized Partner, iPass Specialized Partner - Connectivity, iPass Specialized Partner - Security, en iPass Certified Partner. Elke categorie is gericht op de verkoopdivisies en technische afdelingen van de iPass-partner. De categorieën worden gedefinieerd op basis van het niveau van commitment en de gevolgde trainingen, de reikwijdte van het partnerschap en en op het type markt dat de partner bedient. Het programma bevat online trainingsessies, beschikbaar via een veilige webgebaseerde interface en certificatie voor verkoopmedewerkers, technisch, ondersteunend en administratief personeel.

Als gecertificeerd iPass partner mogen resellers niet enkel het iPass-merk en -logo gebruiken, ook kunnen zij gebruikmaken van coöperatieve marketingfondsen en PR-ondersteuning. Ook zullen de links naar de websites van de gecertificeerde partners op de iPass.com website geplaatst worden, zodat er traffic naar de websites van de partners gegenereerd wordt.

Huidige iPass-partners in de Benelux zijn Easynet Group Netherlands, EDPnet, i-connected.net, Phryware, Kahuna Network Solutions BV, NextiraOne Nederland B.V. en NextiraOne Belgium.

Voor verdere informatie over het iPass-partnerprogramma bezoekt u www.ipass.com.

Over iPass
iPass Inc. (NASDAQ: IPAS) levert eenvoudige en beheersbare zakelijke mobiele diensten, waarmee zij de productiviteit van werknemers optimaliseert wanneer zij onderweg zijn tussen kantoren, thuis en locaties op afstand. De beveiligingsdiensten van iPass, die gebaseerd zijn op de unieke mogelijkheden van Policy Orchestration, zorgen ervoor dat het gat gedicht wordt tussen het beschermen van computers, netwerkonderdelen, gebruikersidentiteiten en gegevens wanneer gebruikers verbinding maken via internet. De verbindingsdiensten van iPass maken gebruik van het iPass global virtual network, een verenigd netwerk van honderden leveranciers van inbel-, draadloze en breedbanddiensten in meer dan 150 landen. De diensten van iPass worden verkozen door honderden Global 2000-bedrijven, waaronder General Motors, John Deere en Hershey Foods. Sinds haar oprichting in 1996 is iPass gevestigd in Redwood Shores, Californië, met kantoren door heel Noord Amerika, Europa en Azië.




iPass