Ingezonden persbericht


Persbericht SLAM!FM 2 maart 2006

Wéér nieuwe DJ's naar SLAM!FM

Amsterdam, 2 maart 2006 - De landelijke radiozender SLAM!FM gaat op 3 april van start met een totaal nieuwe programmering. In deze programmering zal een groot aantal nieuwe diskjockeys te horen zijn. Ook zal op die datum een nieuw jinglepakket in gebruik genomen worden.

Twee weken geleden meldde SLAM!FM al de komst van Frank Dane en Mark Labrand. Het team wordt nu gecompleteerd met Tamara Brinkman, Maurice Verschuuren, Timo Kamst en Kristel van Eijk.

Jacqueline Bierhorst, Algemeen Directeur SLAM!FM: ''Ik ben ontzettend blij met de komst van twee stoere meiden als deejays. Diskjockeys zijn bijna altijd van het mannelijk geslacht, goede meiden hoor je zelden op de radio. Samen met de komst van Timo en Maurice hebben we nu een enthousiast jong team, dat volledig aansluit bij het nieuwe SLAM!FM. Met recht kunnen we nu zeggen: 'Er kan er maar één de jongste zijn'.''

Tamara Brinkman (27) begint op 3 april met haar eigen programma bij SLAM!FM. Tamara is bekend geworden door haar rol in de populaire televisiesoap 'Onderweg naar Morgen'. De afgelopen twee jaar was zij op Radio 538 te beluisteren als sidekick in het middagprogramma van Ruud de Wild.

Maurice Verschuuren (24) gaat ook dagelijks zijn eigen programma bij SLAM!FM presenteren. Na zijn start bij diverse lokale radiostations presenteerde Maurice het nachtprogramma van 3FM. In januari 2004 kreeg Maurice zijn eigen middagprogramma op Yorin FM.

Timo Kamst (27) wordt bij SLAM!FM de vaste producer van de ochtendshow. Tevens zal hij in het weekend te horen zijn met zijn eigen programma. Na Radio Decibel ging Timo als deejay aan de slag bij Radio 538 en daarnaast was hij de producer van Frank Dane en Barry Paff. De afgelopen 2 jaar werkte hij bij Yorin FM.

Kristel van Eijk (23) zal ondermeer 's ochtends te horen zijn als vaste sidekick van Frank Dane. Kristel presenteerde eerder bij Veronica TV het programma V-HQ, een hip lifestyle magazine dat live werd uitgezonden. In het weekend gaat Kristel op SLAM!FM een eigen programma presenteren.

SLAM!FM is een multimediaal platform voor jongeren. Met radio, online, evenementen, consumer products en mobiele activiteiten staat SLAM!FM voor de nieuwste muziek en entertainment met lef.

Noot voor redactie,