BKWI


Suwinet-Inkijk
Release 4.0 Suwinet-Inkijk Print
donderdag, 02 maart 2006
Vanaf maandag 3 april aanstaande is de nieuwe versie van Suwinet-Inkijk beschikbaar. Wederom zijn in deze release een aantal belangrijke aanvullingen c.q. wijzigingen doorgevoerd. Hieronder volgt een overzicht van de voorgenomen nieuwe functionaliteiten:

Polisadministratie
Vanaf deze versie zullen arbeidsverhoudingen geleverd worden vanuit de Polisadministratie. Arbeidsverhoudingen worden sinds 1 januari verplicht maandelijks geleverd aan de Belastingdienst die de Polisadministratie van UWV vult. Hiermee verbeteren de actualiteit en kwaliteit van gegevens in Suwinet-Inkijk.

Help-knop
Op de homepage van Suwinet-Inkijk zal onder de Help-knop op de overzichten tevens meer informatie te vinden zijn over de Polisadministratie (met name de arbeidsverhoudingen en inkomstenverhoudingen).

Medebewoners pagina
Op UWV overzicht Rechtmatigheid WW wordt een pagina met Medebewoners opgeleverd voor de uitvoering van de Toeslagenwet. De gegevens worden geleverd uit de Landelijk Raadpleegbare Directory van het GBA.

Beroepen en Opleidingen register
Het B&O register zal in beperkte vorm beschikbaar worden gesteld aan de gemeentelijke sociale diensten. Concreet betekent dit dat op beroepen en opleidingen kan worden gezocht en omschrijvingen van beroepen beschikbaar zijn.

Planning release 4.0
6 tot en met 20 maart 2006: Testen release 4.0 in BKWI testomgeving (BTO)
20 tot en met 30 maart 2006: Testen release 4.0. in ketentestomgeving (KIT)
31 maart en 1 april 2006: Productietest
31 maart 2006: Release 4.0 in productie
Tot en met 14 april: Nazorgperiode