RTL Group

Hysterische hereniging Patty, Marga en Jose in 'Back In Luv' bij RTL 5 Eerste Nederlandse meidengroep maakt comeback in Arena Voor de trouwe fans was het even wachten, maar na ruim een kwart eeuw is het dan eindelijk zover. Na de glorieuze hereniging van groepen als The Eagles en Doe Maar is het nu de beurt aan die andere wereldact van weleer: LUV. Vanaf maandag 3 april is bij RTL 5 in de real life soap Back In Luv te zien hoe Jose, Marga en Patty vol goede moed de allereerste Nederlandse meidenband nieuw leven in blazen. Gedurende negen afleveringen vol glitter, glamour, bling en botox leren de drie divas met vallen en opstaan weer een eenheid te vormen. En dat levert gegarandeerd vuurwerk op. Want nadat La Brard in 1980 met knallende ruzie Luv verliet, lieten de dames geen gelegenheid onbenut elkaar via de pers met verbale modder te besmeuren. Vooral Patty en José hadden het regelmatig op elkaar voorzien, maar daar komt vanaf begin april verandering in. Gelukkig maar, want anders zouden klassiekers als U.O.Me, Youre the greatest lover en Trojan Horse voorgoed in de vergetelheid geraken. De reünie van Luv komt tot een climax als het trio dramaqueens eind mei in de ArenA optreedt, tijdens het concert van die drie andere toppers, Froger, Joling en Gordon. Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL 5, kijkt uit naar de eerste uitzending: Het showbizzbestaan van de dames is al die jaren breed uitgemeten in de pers. Ze zijn altijd actueel gebleven en de hereniging van deze drie divas staat garant voor spraakmakende televisie met een lach en een traan. Geef ze één aflevering en Nederland is weer Back In Luv.

In de uitzending van maandag 3 april is te zien hoe Marga, José en Patty elkaar voor het eerst sinds lange tijd weer ontmoeten tijdens een bijeenkomst van zakenman Aad Ouburg, die hun nieuwe album en dvd gaat uitbrengen. Zoals het een heuse polderdiva betaamt, laat José er geen gras over groeien en stelt direct haar eisen. Zo wil ze elke middag een uur vrij zodat ze op haar gemak naar haar favoriete soap As The World Turns kan kijken. Marga en Patty moeten er op hun beurt even aan wennen om José zonder make-up te zien. Patty: Ik heb die vrouw in dertig jaar nooit zonder schmink gezien en ik moet zeggen, het is wel even wennen. Het is ineens een heel ander mens. Tijd dus voor wat cosmetische chirurgie, vinden ervaringsdeskundigen Mar en Pat. Maar of José zo makkelijk voor de bijl gaat, wordt pas duidelijk vanaf maandag 3 april bij RTL 5.

Uitzending: wekelijks, vanaf maandag 3 april, tussen 20.30 en 21.00 uur bij RTL 5.


---

-------------------------------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews met Luv kunt u contact opnemen met Jasper Teijsse, persdienst RTL Nederland via tel. 035 - 6718933 of jasper.teijsse@rtl.nl.

© 2006 RTL Nederland / IP