RTL Group


Bondscoach van Basten te gast in extra lange 'Voetbal Insite' bij RTL 7
Speciale uitzending op maandag 3 april

Een bijzondere gast maakt op maandag 3 april zijn opwachting in een extra lange aflevering van Voetbal Insite. Dan neemt Marco van Basten plaats aan de tafel van presentatrice Barbara Barend. Zij praat met de bondscoach anderhalf uur lang uitgebreid over het reilen en zeilen van het Nederlands elftal in de aanloop naar het Wereldkampioenschap dat deze zomer in Duitsland plaatsvindt. Naast de vaste analist Johan Derksen schuiven voor deze speciale editie van Voetbal Insite ook Wim Kieft en Willem van Hanegem aan.

Aanstaande maandag 20 maart is Rob Westerhof te gast in de wekelijkse voetbaltalkshow van RTL 7. De voorzitter van PSV gaat met zijn club een spannende tijd tegemoet. Het landskampioenschap ligt voor het oprapen, maar de hamvraag is of trainer Guus Hiddink verbonden blijft aan de Eindhovense formatie. Als hij blijft, is de kans groot dat ook clubiconen Philip Cocu en Andre Ooijer in dienst blijven van PSV. Westerhof zelf volgde aan het einde van het seizoen 2003-2004 de illustere Harry van Raaij op als voorzitter.

Uitzending:
Westerhof te gast in Voetbal Insite, RTL 7, maandag 20 maart, tussen 20.30 en 21.30 uur.
Van Basten te gast in Voetbal Insite, RTL 7, maandag 3 april, tussen 22.30 en 00.00 uur.

---

---------
Noot aan de redactie:
Vanaf maandag 27 maart wordt Voetbal Insite uitgezonden tussen 22.30 en 23.30 uur.

Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jasper Teijsse, persdienst RTL Nederland, via tel: 035 6718933 of jasper.teijsse@rtl.nl.

© 2006 RTL Nederland / IP