Gemeente Geldrop-Mierlo


Herinrichting kruispunt bogardeind-emopad

Maandag 3 april aanstaande starten de voorbereidende werkzaamheden voor de herinrichting van het kruispunt Bogardeind-Emopad in Geldrop. De kabels en leidingen van onder meer het gas en het water worden verlegd. Deze werkzaamheden nemen naar verwachting tien weken in beslag en zijn klaar op 16 juni. De daadwerkelijke herinrichting start na de bouwvakantie, dus medio augustus/september 2006.

TIJDELIJKE AFSLUITINGEN
Voor het verleggen van kabels en leidingen is het Emopad op maandag 3 en dinsdag 4 april afgesloten ter hoogte van de Opel garage (Lathouwers). Op deze dagen wordt het verkeer van de rijksweg A67/Heeze richting Eindhoven en het bedrijventerrein Emopad omgeleid via het Bogardeind-Noord en de Gijzenrooiseweg. Op woensdag 5 april is het Bogardeind-Noord afgesloten ter hoogte van de Opel garage. Het verkeer van de rijksweg A67/Heeze richting Centrum Geldrop en Nuenen wordt omgeleid via het Emopad en de Gijzenrooiseweg.

Er zijn eveneens werkzaamheden aan fiets- en voetpaden. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via Hout-Oost en Hout-West

MEER INFORMATIE
Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Will van Dijk of Frank Tijbosch van de afdeling Openbare Werken. Zij zijn te bereiken via de telefoonnummers (040) 289 37 91/7 53.