Talpa Nederland


Laren, 23 maart 2006

Iedere werkdag hilarische Nederland - Belgie bij Talpa in 7 Plagen

Nu al 24 uur per dag te volgen op internet

Maandag 3 april om 18.30 uur start bij Talpa een gloednieuw programma: 7 Plagen. Een dagelijks programma waarin de rivaliteit tussen Nederland en België centraal staat, gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz en de Vlaamse Elke van Elderen. Twee teams bestaande uit vier Nederlanders en vier Belgen nemen hun intrek in aangrenzende huizen en proberen vervolgens het leven voor elkaar tot een vrolijke hel te maken.

Vanaf 3 april op televisie, nu al 24 uur per dag op internet

Ruim voordat het programma op televisie start zijn de belevenissen van de kandidaten nu al 24 uur per dag te volgen via internet. Door middel van twee live streams op www.talpa.tv kan iedereen 24 uur per dag volgen wat er allemaal gebeurt in het Nederlandse en Belgische huis.

7 Plagen

De teams treffen elkaar elke dag op het Speelveld voor een spannende mini-interland. De ene keer spelen ze een potje darts, dan weer een atletiekwedstrijd, of zelfs een spelletje Mens erger je niet. Alles is mogelijk, maar de inzet is onveranderlijk hoog. Want de winnaar mag één van de zeven plagen uit het keuzemenu kiezen en die op de verliezer loslaten. Zo mag men de tegenstander bijvoorbeeld opzadelen met 5 biggen in huis. Of ze dag en nacht een sumoworstelaarpak laten dragen. En het ergste is, een eenmaal uitgedeelde plaag is onomkeerbaar en oneindig. Hoe vaker een team verliest, hoe meer plagen ze moeten verduren!

Het draait dus uit op een uitputtingsslag. Wie houdt dit het langst vol: de Belgen of de Nederlanders? De plagen blijven zich opstapelen. Wie blijft uiteindelijk lachen in een constante temperatuur van 30 graden Celsius, omringd door 5 biggen, verkleed als sumoworstelaar, geboeid aan een andere bewoner, alleen zingend mogen praten, terwijl 50 keer per dag een schlager door het huis schalt en je maar 3 uur achter elkaar mag slapen? Alleen voor die-hards met een stevige portie humor en overlevingsdrang.

Zodra er één team opgeeft is het spel over. De verliezer staat met lege handen. De winnaar pakt de jackpot die kan oplopen tot tienduizenden euro's.

7 Plagen, vanaf 3 april iedere werkdag om 18.30 uur bij Talpa. Vanaf nu ook 24 uur per dag live te volgen via www.talpa.tv

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn, tot nu toe, de Nederlandse radiodivisie en het televisiestation Talpa. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie - en voor cross media-activiteiten.


---