Gemeente Almelo

Tijdelijke afsluiting Stadhuisplein vanwege nieuwe bestrating

Werkzaamheden Stadhuisplein
Vanaf maandag 3 april tot en met vrijdag 28 april wordt het Stadhuisplein opnieuw bestraat. Hierdoor is in deze periode de bereikbaarheid van het Stadhuis en de parkeergarage Stadhuisplein beperkt, maar beide blijven toegankelijk voor het verkeer. Met omleidingborden wordt u hierover geïnformeerd. Voor het laden en lossen van goederen bij het Stadhuis is het advies om de route via de Haven Noordzijde te nemen en te laden en lossen aan Het Baken. De werkzaamheden verlopen in twee fasen.
Eerste fase: Stadhuisplein en Het Baken (3 april t/m 14 april) In de eerste fase wordt gewerkt aan het gedeelte van het Stadhuisplein tussen Het Baken en de ingang van parkeergarage. Dit deel wordt afgesloten voor al het verkeer van maandag 3 april tot en met vrijdag 14 april. De parkeergarage is dan alleen bereikbaar via de Hagengracht.

Tweede fase: Stadhuisplein en Hagengracht (17 april t/m 28 april) In de deze fase is het gedeelte van het Stadhuisplein tussen de ingang van de parkeergarage en de Hagengracht aan de beurt. Dit deel wordt afgesloten voor alle verkeer van maandag 17 april tot en met vrijdag 28 april. De parkeergarage is in die periode alleen bereikbaar via Het Baken.

Voor vragen over de genoemde werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer E. Hakvoort van de afdeling Stadsbeheer op nummer (0546) 54 1297.