Gemeente Abcoude


Informatieavond dijkverbeteringen Waternet

Waternet organiseert maandag 3 april in jongerencentrum Tumult, Kerkplein 28 te Abcoude een informatieavond over de dijkverbeteringen. De zaal is open om 19.30 uur en het programma begint om 20.00 uur. De avond is bedoeld voor mensen met een perceel/eigendom in de polder Waardassacker en Holendrecht. Deze mensen zijn door Waternet per brief geïnformeerd.

Waternet, de uitvoerende organisatie van het hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht (AGV), bereidt diverse dijkverbeteringen voor. De polder Waardassacker en Holendrecht wordt omringd door dijken die bescherming bieden tegen het hoger gelegen boezemwater. De grondbodem bestaat hier uit slappe en samendrukbare lagen waardoor de dijken langzaam verzakken. In extreme situaties met een hoge waterstand moeten de dijken voldoende hoog en sterk zijn om dat water tegen te houden. Daarom is het noodzakelijk dat de dijken periodiek opgehoogd en versterkt worden.

Voor nadere informatie over de dijkverbeteringen in de polder Waardassacker en Holendrecht kunt u contact opnemen met Martijn van den Hoek, via e-mail martijn.van.den.hoek@waternet.nl.
---

23 maart 2006
60228 banner_verkiezingen
Gemeentegids 2005/2006
Digitale nieuwsbrief
Connectcar

© 2006 Gemeente Abcoude. Disclaimer