Gemeente Alkemade


Tijdelijke verplaatsing gemeentewerkplaats van Alkemade

Vanaf 3 april heeft de gemeentelijke werkplaats van Alkemade zijn tijdelijke onderkomen op het voormalige Getru terrein, De Lasso Noord 17 in Roelofarendsveen. Het aanbieden van grof huisvuil en klein gevaarlijk afval blijft voorlopig nog op de bestaande locatie aan de Sotaweg. Na de sloop van de veiling zijn de aangrenzende panden binnen het plangebied van De Bloemen aan de beurt. Een aantal van deze panden dienen als huisvesting voor de buitendienst van de gemeente Alkemade. Een nieuw onderkomen voor de buitendienst wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein Veenderveld. Op de locatie waar het nieuwe pand komt wordt de ondergrond in orde gemaakt om direct na afgifte van de bouwvergunning te kunnen starten met de realisatie. Het hele jaar 2006 zal vervolgens nodig zijn voor de werkzaamheden tbv de nieuwe werkplaats. Omdat verhuizen van de buitendienst voor het woningbouwplan De Bloemen nu urgent wordt, is tijdelijk onderdak gevonden in de voormalige bedrijfshal van Getru aan De Lasso Noord 17 in Roelofarendsveen.

De tijdelijke verhuizing van de buitendienst is reeds ter hand genomen zodat onze dienstverlening vanaf maandag 3 april vanaf deze locatie zal plaatsvinden. Het aanbieden van grof huisvuil en klein gevaarlijk afval blijft voorlopig nog op de bestaande locatie. Borden zullen de rijrichting aangeven.

Alle telefoonnummers van de buitendienst blijven hetzelfde. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Bouwmeester, tel. (06) 20 60 58 92.